Fredagsnöje

Har ju blivit förkyld också. Jävla skit! Ont i halsen och börjar även bli täppt i näsan och det retar hela tiden i halsen :( Skulle försöka sova en stund förut då jag hade så ont i huvet och kändes som jag hade feber. Det gick inte för det retade hela tiden i halsen. Mycket irriterande!!

Bakade en kladdkaka och gick på banken förut idag iaf. Fick efter många om och men in mina pengar på kontot, istället för i handen. Betalade de sista räkningarna och vilade som sagt några timmar. När jag vaknade satte jag igång och bakade limpor. Vi har nästan inget matbröd nu och det är godare att baka eget och BILLIGARE, så jag gjorde det :) Jag är duktig :)

Har sett på Lets dance och min älskling har kommit hem igen :) Ska smaka limpan snart och sen blir det nog sova. Robin börjar 7 imorn så för hans skull ska jag försöka få oss i säng tidigt.

Sov gott, gott folk!



Råglimpor :)



Kom igen, kom igen, KOM IGEEEN! :)

Nu är det ju såhär att de flesta nog vet att jag inte har nåt jobb. SKITTRÅKIGT! Därför försöker jag hitta sätt man kan spara in lite pengar på. Så alla som har lite hjärta, gå in här och bli medlem, jag får 5 poäng om ni blir medlem. KOM IGEN NU DÅÅ!Å!!! Ni tjänar också på det, vem vill inte ha gratisgrejer? :)


Passa på nu mina läsare....

Som sagt, dålig på att blogga. Det är jag det!

Jag skulle vilja ha en ny design på min blogg också, kanske skulle bli roligare att skriva lite då.. :)

Iallafall så tror jag inte det har hänt så mycket den här veckan. Jag har bakat semlor och sockerkaka, varit på arbetsförmedlingen några gånger (inget givande). Jag har haft besök av min familj, tvättat och bara varit. Just nu har jag betalat räkningarna och det var inte kul alls. Kontot minskade med 7797 kronor, jajjemen. För mig är det ovanligt mycket. Speciellt om man är två personer som lever på en halvtidslön. Jomen vi tackar och tar emot, är det någon som vill ha en räkning betald?

Usch för pengar, bläääääää. Var på banken förut och skulle få ut mina små slantar, men då hade jag ju inte legget MEEED MIG SÅ det gick ju inte. Den oerhört stiliga och korrekta flickan i kassan förklarade det för mig. Att det gååår ju inte utan LEGITIMATION (med ett fruktansvärt shhh-ljud). Japp! Jag stör mig på henne, tur att jag förhoppningsvis inte behöver gå dit mer än en gång till nu!!!

Idag ska Robin försöka få till bilen. MEN BILTEMA, dom förstör våra liv ännu mer. TA HEM SAKERNA FÖR HELVETE. Hur ska vi kunna laga bilen? Har väntat i en vecka nu på dom där jävla bromsVAJRARNA (HEHE HEEEHHEHEHEE) och då åker han dit och ska hämta. Nä vi har inte tagit hem BÅDA!!! Jag dör. JAhapp, så får vänta en vecka till nu... Satan i gatan. Blir det att vi måste göra en helt ny besiktning nu så gubbarna kan leta och leta tills dom hittar nå nya fel på bilen då blir jag faan SKITLESS! 

Jag är faktiskt på bra humör idag :D OCH jag är inte arg när jag skriver även om det låter så :) Jag är mest skämtsam och ironisk :) Men det visste ni ju redan, eller HUUUR? Jag är på så bra humör att jag kan ta mig en dans här mitt på golvet! Det är ju så OERHÖRT fint väder ute :D Jag blir sååå glad. OCkså är det Lets dance ikväll,  HUR KUL Ä DÄRÅ??? Kanske hur bra som helst :) Jag är så glad!!

Nu ska jag fixa och trixa lite. Vi hörs!!



Oohhh, en bild på mig! Det var inte igår :D

Och det gick bara sämre och....

Jag är sämst på att blogga. Jag tänker ofta att NUU nu ska jag börja blogga påriktigt, men icke. Här sitter vi igen och jag har inte orkat sen i måndags.. Skitdåligt!

Förresten så har jag glömt att säga att min syster var ju hit förra veckan och hon hade med sig semlor till oss :) Snäääälla lillasyster :) Nu måste jag ner i tvättstugan och se om dom är arg för att min tvätt hänger kvar i torkrummet... Hehe hehehheeee hee... Som Hanapee skulle ha skrivit ;)

Ny vecka, nya tag..

God morgon!

Idag ska det hända grejer, det har jag bestämt! Jag tänker inte sitta och ha så tråkigt att jag får grinutbrott varje kvart...

*Jag ska ta en promenad
*Jag ska göra en hemlis :D
*Jag ska förmodligen gå på hockey ikväll

Det är ju iallafall lite mer än att bara sitta inne och deppa ikapp...
Just nu står det en stor bil från ALNÖ (fatta vinken Linnea) och brummar utanför mitt sovrumsfönster. Som tur var så hade jag vaknat innan den kom, men den stör ganska mycket. Jag hade öppnat fönstret och tänkte att jag skulle få in lite ny och frisk luft såhär i starten på veckan. Den släpper ju in ALLA avgaser till mig :( Men vad gör det? Jag kan ju öppna balkongdörren istället :)

Nu ska jag äta havregrynsgröt och se på Tv :)



Nu gör ju jag reklam för dom ;)



Tror dom suger upp skit ur hålet :P

Justja, glömde säga. Min sambo står just nu och diskar. Duktig! Massa poäng till honom :)

Ha en bra dag!!



Och hon gnodde i varje hörn..

Det här med städning och att hålla snyggt när man delar lägenhet med någon. En vän, en släkting, pojkvän/flickvän eller en skolkamrat. Jag tror det är väldigt få som råkar hamna i samma koja med någon som är lika som en själv när det gäller just städning. Såklart att ingen vill ha det exakt lika som någon annan, det är klart men jag skulle inte klaga om min sambo vaknade upp en morgon och helt plötsligt slutade slänga kläderna på golvet, plockade undan disken, inte sprätter mat och fett runt hela köket när han lagar mat.

Det finns en viss charm i det också, såklart! Men jag börjar tappa orken mer och mer att varje dag plocka undan och städa efter oss båda. Missförstå mig rätt, det behöver såklart inte vara helt perfekt hela tiden. Jag dammar t.ex. VÄLDIGT sällan. Men att lägga använda strumpor direkt i tvättkorgen på kvällen eller att hänga upp byxorna på kroken är inte särskilt svårt :) Och om man tar det försiktigt när man steker köttfärsen så hamnar det inget utanför och då blir det inte lika jobbigt för NÅGON AV OSS att göra rent spisen sen. :)

Jag är en människa som trivs bäst när det är ordning och reda runt mig. Är det stökigt kan jag inte koncentrera mig, känner mig stressad och kan helt enkelt inte må bra, slappna av. Kalla mig störd, det gör min sambo. Han säger att det är nåt fel på mig och att jag är sjuk. Men jag måste faktiskt få säga att jag inte håller med där. Det finns folk som inte tycker om att läsa böcker, som inte tycker om att gå på toa och låsa dörren med rädsla för att bli inlåst. Det finns till och med de som inte tycker om att städa. ;)  Precis likadan är jag, bara det att mitt "hinder" är att jag inte tycker om att ha det stökigt.

Okej, man kan inte ändra på en annan människa. MEN, ibland får man göra uppoffringar i vardagen för att det ska gå runt. Det kan t.ex. vara att min sambo slänger sina strumpor (en i sopkorgen då det är hål i den och den andra i tvättkorgen) i tvättkorgen så att JAG slipper göra det sen. Eller att jag hoppar över att se nåt på Tvn som jag vill se, bara för att min sambo ska få se vad han vill. Eller att jag tvättar åt oss, för det tror jag inte att han skulle vilja, då slipper han det.

Jag har nu inte städat denna lägenhet på 1 vecka. (Med städa kan jag mena dammsuga lite lätt, plocka undan skräp och sånt. När jag säger städa menar jag inte PUTSA ALLA YTOR SKINANDE RENA, utan plocka undan så det inte ligger grejer överallt och hålla golvet fritt från strumpludd och damm. ) Och när jag nu valde att ta tag i mig själv och bara göra det så frågar jag min älskade sambo om inte han kunde ta hand om köket. Jo han skulle det men jag märkte att det fanns visst missnöje i tonen. Han var irriterad på mig för att jag hade öppnat balkongdörren och : -"För att du ska hålla på och städa hela jävla tiden." Jag tyckte bara att efter en helg med magsjuka här inne och att dammet och strumpludden bara yrde kunde det vara dags för en rengöring av hemmet. Vem kan må dåligt av lite ordning och reda?

Framför allt, vad finns det att gnälla på om man har fått en flickvän/sambo/skolkamrat som gillar att städa när man inte gör det själv?

Hade jag varit en som inte prioriterar ordning och reda hade jag varit glad av att ha någon som bryr sig :)


Grinar ihjäl mig, vilken kärlek!!


Timrå IK 8 - 0 Skellefteå AIK




Och jag var där! Helt underbart!!!!


Flitiga lisa...

Var uppe 8 idag igen :) Till arbetsförmedlingen men det var värdelösare än vanligt där.. När jag kom hem åkte jag och älskling på Willys och handlade så vi ska kunna leva resten av året... sedan in till stan och hämtade syster :)

Hon hade köpt semlor som hon bjöd oss på, tack så mycket kära syster :) Det var hur gott som helst!!
Bestämde mig för att följa med på hockey och det ångrar jag ju inte :) Skitkul att vara där ikväll!!!! HEJA TIMRÅ!

Justja, jag bakade ju matbröd också, innan hockeyn :)

Och nu är jag hemma, min älskling ligger inne på toaletten och spyr. JAG VILL INTE FÅ MAGSJUKA!!!!

Stackars min älskling :(

Kiwifest :D

En uppfriskande promenad med kusin Linn och man blir glad :) Hon hade med sig massa Kiwi som vi senare åt tillsammans med den andra skruttkusinen :D Spelade lite Sims också såklart :) Rooooligt!

Har tvättat idag, fan vad jag sliter. Städar, tvättar, diskar, ja jag gör massor jag :) Jag är duktig. Och jag förtjänar att säga så, ingen annan gör ju det. Jag åt pannkakor i min ensamhet, städade och tvättade samtidigt. Än en gång, jag kan :)

Tänkte vi skulle se nån film i sängen och slappa när herrskapet kom hem men jag vet inte vad det var för humör som kom in genom dörren. Så han sitter i sitt hörn som vanligt så jag tänkte ta en dusch nu så jag slipper imorn, blir så kallt om kroppen när det är minusgrader :P Sen får jag väl lägga mig i en ensam säng och sova, men det är inge synd om mig. :)


Jag klarar mig alltid, jag håller mig undan så går det nog bra :)


Sov gott alla glada (och sura, om det nu finns några såna), alla är väl glada eller hur? Som Linn sa: "Man mår så mycket bättre då" :D

.......................

FYYYYYYYYYYYYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!

Onsdag

Så var det morgon igen, har inte sovit bra alls då min älskling har kliat på benen hela natten. Fattar inte vad det är :O Det har kliat som fan (värre än vanlig) på mig också. Nån som har en aning om vad det kan vara? Inte torr för vi smörjer med mjukgörande hela tiden så...

Iallafall så ska jag på Arbetsförmedlingen igen. JIPPIEE!!! Usch, känns mest bara jobbigt. Men vill man ha en ynka krona så får man så gott kliva upp och åka dit..

God morgon :)

Tisdag

Vilken härlig dag, hittils :) Solen har kikat fram och jag blir så pigg och glad av det!
Vi sov väldigt länge idag, konstigt tycker jag.. Robin åkte och skulle handla reservdelar men dom hade inga, skit också. Så han tog tag i andra saker med bilen istället, men det var problem där också. Ja, kära ni. Det är bättre att vara utan bil helt! Eller så skaffar man en ny bil, men man behöver inte alltid ha tur med den heller. Svärföräldrarnas bil är ca 8 år gammal, oj va gammalt det lät. Det är en 01:a iaf och det låter inte gammalt men 8 år är ganska mycket men ja.... Iallafall, den har krånglat skitmycket för dom hela tiden och dom har nog lagt ut mer pengar på att laga den än vad den kostade när dom köpte den. SKITBILAR!!

Jag tog mig iaf en runda här på byn och tänkte att "NU SKA JAG HA ETT JOBB" men det kördes i botten redan vid första besöket. MÅSTE MAN VARA SNORKIG OCH OTREVLIG BARA FÖR ATT MAN REDAN HAR SOMMARVIKARIER?? ?  Jävla grinkärringar! Har iallafall ett hopp kvar, så jag HOPPAS!!! Ska gå dit imorn igen och se om han är där då :)

På ett ställe var det en tjej, dotter till han som äger affären iaf. Hon var också arbetslös och vi började prata lite. Visade sig att vi hade mer gemensamt än man kunde tro. Hon var trevlig och det var kul att få prata med nån för en gångs skull. :) Hon ska också på mötet på arbetsförmedlingen imorn så det blir kul att det kommer vara nån där som man iaf "känner" lite :)

Nu ska jag sätta mig vid datorn (den andra :P ) och spela The Sims innan min sambo kommer hem. Då ska han ju ha datorn och gnälla att han också vill spela. Den tönten :P Han klagade så mycket på mig som ville ha det där spelet och sa att "Jag ska aldrig installera det där skitspelet på min dator" men se vad han gjorde, och nu har han sin lilla familj med hund där i Simvärlden :P Haha!
Jadu älskling, du är nog inte alltid så hård som du tror :P

Ha det så bra och håll nån tumme för att jag får NÅÅÅÅT JOOOOB SNAAAART!!!!

Måndag igen..

Vet inte ens vad det är för vecka längre, är det sportlov snart?

Jag känner mig helt orkeslös, är jätteslö. Idag har jag nästan bara legat på soffan hela dagen. Ont i skallen och trött.
Har iallafall varit till sjukhuset med Robin idag, så nånting vettigt har vi iallafall gjort. Nu sitter jag och tittar på "Familjen Annorlunda" det är så bra :D Sen ska vi se på "Patrik 1.5" om vi orkar :)



En älskling med stooooora pupiller :P



Blomma jag fick av Robin :)


Sov gott..




Solen är min vän

Men OJ vilka vårkänslor jag fick nu. Har varit på slösidan hela dagen och bara legat i sängen och sett på serier :) Kom på nu att jag hade tänkt tvätta om det fanns tvättid, men det får man ju ångra nu. Hade kunnat gå ut också, det är ju asbra väder. Men man kan ju inte hålla på å ångra saker heller :)
Samtidigt fick jag en jävla lust att åka utomlands, fyfan vad skönt det skulle vara!

Glad alla hjärtans dag då allihopa (eller vad man säger).
Har ingen aning vad vi ska hitta på, ingenting förmodligen...

Nu ska jag duscha, sen gå ut. Ha en bra SOLIG dag :)

Oväntat



Wohoo... Igår vid 00.05 ringde min pappa. Bilen var paj. Jävla skitbilar hit och dit. Vi klädde på oss och åkte dit pappa var. Turligt nog i närheten, inte alls långt bort :) Vi fick åka och hämta lite spännband och grejer sen bogserade vi bilen HEEELA vägen hem till Fränsta. 7 mil för dom som inte vet. Det gick faktiskt riktigt bra och det var kul att komma hem till mamsen som låg och sov helt ovetandes om alla problem :P Haha! Vi stannade där (såklart) över natten och åkte hem idag. Snäll pappa tankade bilen våran full :)


Åkte raka vägen till ett ställe där Robin ska jobba lite extra, eller ja. Filura på lite :) Medans han är där åkte jag hem och nu har jag städat klart hela lägenheten :) Ska packa upp grejerna och diska om jag hinner innnan jag ska hämta han igen. Vet inte riktigt vad det blir sen. Om vi bara ska stanna hemma och se på Lets Dance eller om vi ska åka bort till Krånge och se om vi kan få till nånting med bilen iaf. Robin är ju upptagen hela helgen med annat så jag vet inte när han ska hinna med bilen. Funderade ju på om vi ska gå på bio imornkväll också så då hinner han inte heller med nån bil. Ja, det blir då aldrig som man tänkt sig med nånting nästan. (Väldigt sällan iaf.)

Nä nu måste jag fortsätta så jag FÖRHOPPNINGSVIS hinner bli helt klar :)

Måste...

Var på hockey ikväll :) Det var mycket trevligt.. Jag hade inte kameran med mig och min jävla telefon fattar ju inte att man kan lägga över bilder FRÅN den TILL datorn så det blir inga alls :(

Iallafall så måste jag gå ner några kilon nu. Jag mår riktigt dålig nu och så ska det inte vara!

Ska se på nåt kul på datorn nu sen blir sovning :) Hemlis imorn, får se hur det går och vad som sker.. Spännande :)

Sov gott!

Jävla liv...

Jaa, vad ska man göra. Funderar på hur och vad man ska göra egentligen.. Jag är så jävla nervös och orolig hela tiden så jag kommer snart dö. Jag är det inte medvetet och känner inte alltid av det men jag vet att det är så.. Inte bra!

Iallafall så läste i tidningen (som kom i vårt inkast imorse, vi prenumererar inte) om alla klagomål på busschaufförerna. Jag blev riktigt förbannad när VD:n eller vad hon nu var sa att det var ju endast en bråkdel av alla resenärer som har haft klagomål så det var så lite så det spelade typ ingen roll. För det första: dom klagomål/incidenter som dom har fått in och dom som stod i tidningen, är inte DOM nog hemska att läsa om? Det är ju rent ut sagt hemskt vad en del chaufförer gör mot resenärerna. Fyfan! För den andra: Hur många är det egentligen som bryr sig om att anmäla det som händer. Dom 900 klagomål de fått in är nog bara just en bråkdel av allt som sker. Jag menar att om alla som åkte på bussen jag, syster och kusin åkte hade "anmält" kärringen som körde då, då hade vi genast haft en 20-30 personer till på bara den svängen. Men man ids inte hålla på.

Just därför är det viktigt att göra sin röst hörd, även om man själv tycker att det är små bagateller. Dessa busschaufförer som är så jävla otrevliga, det enda som görs är att dom skickas på en kurs där dom får lära sig lite kundvård eller vad dom skrev. Om det ens är så, IKEA ljög ju om att dom hade kontrollanter som kollade upp vart deras dun kom ifrån dom också.

Så gott folk. Klaga mera på det som verkligen är dåligt. Jag säger inte att man ska klaga för minsta lilla men sånahär gånger behövs det för att dom ska fatta.

Japp

Kissie har blivit galen!



Onsdag

Nu var det längesen jag sa något här.

I fredags var min mor och syster hit och vi lagade mat och åt :) Mysigt men mycket snö...
Lördag var Peter och Moa med hund hit och hälsade på. Vi såg lite på Melodifestivalen och åt massa gott :) Ännu mer snö..
Söndag snöade det hela dagen, jag och Robin sov mest och var slö. Hälsade på kusinerna en sväng på kvällen där även syrran var :)


Så annars i veckan har det inte hänt så mycket speciellt. Idag var jag och mamma in till Sofias skola och fick manikyr, det var jättehärligt :) Gick en sväng på stan och åt lite mat, sen buss hem igen :( Men jag bjöd in kusinerna och faster min på lite fika på kvällskvisten så det blev trevligt :) Robin säger nu att han känner sig hängig, påväg att bli sjuk. Så jag vet inte. Hoppas han slipper!!



Lite snöigt. Pizzagubben gav upp och gick istället :P



Min älskling i snöandet :)



Min älskling (igen) och den lilla MYYYYSEN :D



Det var allt för ikväll. Sov gott :)



..

Fick en kommentar av en Sara, vem är du :) Skulle vara kul att veta. Är det någon mer som kan tillkännage sig :)

Det värsta av allt...........

Idag har vi haft fullt upp. Har hunnit med så mycket, bra!! Jag måste fortsätta ha något att göra och något annat att tänka på nu så jag slipper gå omkring och fundera på det som hände igår. Jag är ensam nu, så det kommer bli riktigt svårt att glömma. Älskling min åkte nyss på jobbet, har tvättstugan och lite disk kvar men när jag är ensam funderar jag så mycket ändå. Hoppas mamma och syster kommer fort.......

Det värsta av allt..... verkligen det absolut värsta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Var att jag hade ordnat en som skulle ta hand om henne, om det bara hade kunnat berättats innan. Jag är i djup sorg.............................

Vila i frid mina vänner


Åååhh gosh!



Lyssna och njut, I LOVE IT!!!


Tråååk

Nu har älskling åkt på jobbet och syster gick precis till bussen. Kommer dö av tråk idag. Funderar på att sova, sova bort hela dagen så slipper man fundera.. Jag vill ha sol men det snöar. Skit!!!

Den där jävla promenaden!!!

Jag vet inte vad jag gör för fel. Försöker att inte finnas, är tydligen inte ens saknad, från min sida har det inte bråkats nånting på jättelänge men nån bråkar med mig vareviga dag fast jag inte märker nåt.

Jag är så jävla yr nu, känns som jag ska svimma när som helst. Har varit så ofta nu, kan jag inte bara få svimma så kanske det går över. Så som när det känns som man ska nysa men man gör det aldrig, men tillslut nyser man och det är borta..

Jag är en känslig människa. Inte känslig men (kommer inte på ordet) ja... Iallafall om jag kollar på nån film eller nån serie och det blir sorgligt, jag börjar grina direkt. Men nästan bara endast om jag är ensam, brukar inte sätta mig och storböla när jag kollar på nåt tillsammans med någon. Jag kan sitta hemma och ha tråkigt, så jag sätter mig i soffan och tittar på ett avsnitt av Greys anatomy eller nåt. Blir det något sorgligt då så blir jag ledsen, börjar tänka på en massa, tex att jag älskar min pojkvän så mycket att jag kan gråta av bara det. De senaste dagarna då han inte varit hemma så mycket har jag saknat honom jättemycket och längtat till han kommer hem. Eller att jag ska förlora nån nära, eller så tänker jag på de nära som jag redan förlorat.

Jag har nog aldrig riktigt gråtit och sörjt färdigt över de som gått bort i min närhet. Det är jobbigt att vara ledsen och man försöker rycka upp sig för att inte vara så nere. Det är ju bra att slippa vara ledsen men jag tror ändå man behöver få ut så mycket som möjligt på en gång. Kan vara därför jag tänker på det och blir ledsen över det då det är nåt känsloladdat på tvn.. KÄNSLOMÄSSIG är ordet jag letade :P

Kan också tänka på hur jävla hemskt det var när jag satte mig i bilen i somras och var tvungen att åka ifrån den människa jag älskade mest, jag trodde påriktigt jag skulle dö. Hur jävla ledsen jag var då, vad jävla ont det gjorde!!
Är så rädd att det ska bli så igen, jag tror ingen förstår hur jävla HEMSKT det var.

Därför gör det så ont att få höra att det jag tyckte och tänkte och trodde inte är ömsesidigt.

Fan vad jag saknar min älskling!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 poäng

16 poäng på besiktningen igår.. Vad hade vi egentligen väntat oss, otur med bilar är ju ett som är säkert här iallafall! Så vi tog tåget till Fränsta och tog hit den andra bilen istället, skönt. :) Blev mycket gjort igår, dock inte som vi tänkt oss..

Idag är det svinkallt ute och jag kollade på Eon vad nästa räkning är på och det visade 1500 spänn. Får sitta i mörkret hädanefter och göra upp en eld där man kan laga mat :P

Idag måste jag söka lite jobb, städa, tvätta om det finns tid och gå ut och gå :) 15 minus ute men det klarar jag! Robin ska fixa med bilen efter han har slutat så jag blir ensam hela kvällen tror jag. Tråkigt! Förhoppningsvis får jag mycket gjort idag. Bara jag inte hamnar på latsidan och bara ligger och kollar på serier så :P





1 februari 2009

Är det någon som har något förslag på hur man ska göra för att få bort sötsuget? Eller ett förslag på vad man kan äta då man är så jävla sugen på nånting, utan att det är onyttigt men samtidigt gott? Just nu vill jag bara ha nåt, skulle ha smällt i mig glass eller nåt väldigt gott annars, men jag försöker stå emot. Svårt är det och jag funderar på om jag ska ta mig en bit mango men vet att suget inte kommer gå över av det heller :( GEEEE MIIIIG GOOOODIIIIIIIIS!!!!

Idag har varit en bra dag, alla har varit nöjda och glada. Är ganska säker på att det var vädret som bidrog mest till det. Blir så mycket piggare och gladare då solen kikar fram. Hoppas den fortsätter med det! :)

Nu ska vi se "Trollkarlens hemligheter"  och sen kanske kolla på nån film och sova eller så städar jag lite eller så PROPPAR JAG I MIG EN MASSA SÖTSAKER =)

Godnatt allihopa

Mellanmål

Har varit på Mekonomen och köpt nya tändkablar till bilen,
handlat lite mat och ska snart åka till Krånge och byta dessa jävla kablar :P
Äter lite mellanmål nu, blåbär med grädde och mjölk. Såååå gott! :)
Till middag blir det bruna bönor och korv.

Jag försöker ändra livsstil och äta lite mer sunt. Vad kommer min kära ÄLSKLING in med då? Glass.......





Nu ska jag för en gångs skull....

Gå in i mappen med mina bilder.
-Gå till sjätte mappen & välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
-Visa bilden på bloggen och skriv ngt om den.
-Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
-Länka till dom & låt dom veta att de är utmanad.

 

Oooohhh! Varför gjorde jag det här? Detta var nyår 2007 till 2008, mer än ett år sen, shit vad fort tiden går! Jag är inte särskilt alkoholpåverkad så jag förstår inte varför jag ser ut som jag gör. :P

Jag vet ju inte vilka som läser min blogg så den som läser är utmanad! :)