Tjugotvå år

Så var man 22 år då! Är det nu livet börjar eller? Tycker jag har väntat länge nog nu. Skämt och sido.. Det har varit en bra dag. Massor med trevliga människor kom för att uppvakta mig och jag fick så mycket fina presenter.

 

Imorn ska jag jobba, ledig torsdag för då är det studenfirande, jobba helgen och måndag. Ledig någon dag sen jobba igen. Så det är fullt upp nu ett tag sen får vi se vad som händer :)

 

Nu ska jag titta lite på mina fina presenter och kanske ta min nya ögonmask och lägga mig och sova?

 

Tack för en jättebra dag :)


Min sista timme är kommen!

Så var min sista timme som 21-åring kommen. Hua, lite sorgligt men det blir nog bra ;) Idag kom min älskade vän Paula, helt oväntat spontant sådär. Det är så det ska vara! Vi åt middag tillsammans hos mig och pratade på. Härlig människa det där. Annars idag har jag tränat och varit ute och gått. Städat hela lägenheten och bakat tårtor. Somnade även en sväng på eftermiddagen, i soffan. Inte bra, men jag har ju inte problem med att somna sen på kvällen, det är ju tur det iallafall! Jag kan nog inte sova för mycket tror jag!? Jaa, jag vet inte vad jag ska hitta på att skriva. Ska nog lägga mig och läsa eller nåt sånt tråkigt.

Sov gott :)

 

 


Time is now

Vad tiden går fort, känns som jag inte hinner med mig! Ibland blir jag lite deprimerad när jag tänker på hur snabbt tiden går, hur mycket äldre man blir och hur det ska sluta allting. Hade någon period då jag inte ens ville tänka på hur gammal jag var för jag tyckte det kändes så hemskt, ville inte känna mig äldre än 18. Nu har jag nog kommit över det där med åldersnojan tror jag, jag är ju för fan ung. Kommer hinna med massor med roliga saker innan jag dör, skämt och sido!

Har ett projekt på gång nu, det ska bli så sjukt kul. Är nervös och pirrig hela dagarna nu så jag känner mig lite mycket tankspridd, mer än vanligt om det går? Äntligen är en dröm på väg att uppfyllas, glad!!
Känns bra att göra nånting för min egen skull, för att jag ska må bra. Jag tror jag är värd det faktiskt!?

Snart fyller jag ååår, känns också lite konstigt. Ska handla och fixa lite på söndag tänkte jag, kanske baka nåt? Vet inte om jag orkar, får se.

Nu ska jag göra mig iordning och sen åka och jobba, i min bil med ny ruta, inga stenskott, inga repor, inga sprickor. Sjukt ovant att se ut genom rutan!!

Ha en bra dag i solen :)