Lite uppdatering

Sådär, nu är vi hemma från Egypten igen! Eller ja, det var ett tag sen vi kom hem men jag har inte orkat blogga på jättelänge nu.

Egypten var hur bra som helst. Vädret var kanon, inte ett moln på hela himlen under hela veckan. Väldigt behaglig värme och varmt i vattnet :) Eller ja, den dagen vi var till Luxor var det 47 grader varmt och vi var mitt ute i öknen så då var det svettigt kan jag lova. En vecka var iallafall för kort tid att vara där, hade gärna haft två veckor på mig då vi gjorde så många utflykter. Blev liksom ingen tid över till att sola och bada bara, men kul var det ändå :) Hotellet var väldigt lyxigt och jag kan verkligen tänka mig att åka tillbaka igen!!

På jobbfronten ser det mörkt ut igen. Jag fick ju jobba ganska mycket efter att mitt vikariat gått ut så det kändes som jag skulle lyckas klara mig i vinter men inte som det ser ut nu... Jag har ringt och tjatat och varit där och tjatat på att jag ska få jobba men jag får ändå inga dagar. Så nu struntar jag i det där, för uppenbarligen så vill dom inte ha mig där. Var in på Arbetsförmedlingen idag så jag ska på ett möte imorn, får se hur det blir. Gillar inte riktigt arbetsförmedlingen!!

Höst har det blivit också, snart vinter kan man säga. Jag tycker att det är mysigt även om det är lite för kallt ute, men man kan börja tända ljus igen och ha mys i mörkret :D

Lägger upp några bilder från Egypten..


















Ha det bra tills vidare :)