Söndag!

Så var det söndag igen. I helgen har jag jobbar och sitter där nu också :P
Är jättelugnt idag. Igår var det full rulle och hur mycket folk som helst, men nu är det 10 pers här. Hoppas dom åker hem snart så jag får stänga och åka hem.
Det har varit skönt att vara ensam här idag, speciellt när det inte är så mycket folk. Då kan man sköta saker i sin egen takt också blir det inte så mycket strul.
Tiden har ändå gått ganska fort och jag har fixat och grejat med det mesta så jag känner mig ganska nöjd med mig själv :)

När jag kommer hem ska jag slänga in tvätt i maskinen och sen ska jag börja packa.. Spännande, men jag är ändå inte riktigt jätte-super-duper glad för att vi ska åka. Jag vill inte åka utan älskling :'( Men när jag kommer hem är det jobb i två veckor och sen åker ju vi tillsammans istället :) Jag längtar!!

Vi hörs!

Jobb!

Sitter på jobbet och är allmänt less. Alla ungar går mig på nerverna. "Kan jag få den här?" "Kan du öppna dörren?" "Vi fattar ingenting" ÅÅÅHHHHH!!!! Jag blir galen, jag orkar inte mer. Varför kan inte alla bara hålla käften och bete sig normalt? JAg var inte sådär när jag var liten och inte nån av mina kompisar heller..

Och sen när det kommer folk som verkar ha stordamp och beter sig som nån jävla skit gör inte saken värre. Bete er normalt och sluta förstöra allt!!!!

Jag blir så less!




Fan!!! Nu har bilen pajat också och kommer inte lagas förrän på tisdag. VARFÖR SKA ALLT GÅ ÅT HELVETE NU DÅ???? Fyfaaan vad jävla less jag blir!!!

:'(

Det är så orättvist. Varför????