Jag mår inte bra!

Jag har tråkigt! När Robin kommer hem ska vi skynda oss och åka till min farmor och farfar, mina släktingar ska vara där och ha roligt i helgen. Jag känner mig bara bläää.. vill bara lägga mig under sängen och stanna där i några år!

Det skulle även vara trevligt om vi kunde få flytta nu! Vilken jävla pajas det är som bor där nu alltså, fyfan!

Djur glömmer lika lite som vi...


Fredag!

Idag åkte jag med in till Härnösand för jag har ändå inget att göra när Robin jobbar. När jag kommer dit får jag en stark vilja att göra något med håret så jag raskar på mot drop-in frisörerna, men dom hade ju fullt hela dagen vilket kanske inte var så jätteoväntat! Tråkigt tänkte jag, vad ska jag nu göra i 4 timmar?
Då ser jag att det är marknad i staden :P Så då kunde jag ju gå där några varv iallafall :P Köpte lite olika smågrejer :)
Synd bara att man får leva som en fattig framöver för pengarna har bara försvunnit den senaste tiden :(

Nu ska jag se om vi ska äta nåt, sen kanske det blir lite glass :D

Proppmätt!

Så, man duschade och rakade benen och gjorde sig fin (så gott det går) men här ligger jag nu, i min ensamhet!!

Beställt ljus och grejer från Partylite har jag också gjort, man måste ju bränna iväg några sedlar dit också :P

När min älskling kom hem från jobbet idag fick jag en blomma av honom :D FYFAN VA JA ÄLSKAR DIG!

Sagt och gjort...

Så hade man städat hela svärföräldrarnas hus,                            
vet inte om det är nån som märker nåt men jag
vet ju om det själv iallafall :) Nu vet jag inte vad
jag ska göra och det är ungefär 3 timmar kvar
tills älskling kommer hem :(

Kanske ska se om jag kan låna duschen och
sen lägga mig i sängen och se på film eller nåt sånt :P




Längtar till bättre väder, typ till Bulgarien eller Malta igen!




Näeee!

Usch, nu åkte Robin och jobbade. Egentligen skulle han börja
14.30 men då ringer dom ju som vanligt från hans jobb och
undrar om han inte kan börja tidigare,
så här sitter jag nu, alldeles ensam.

Jag hade tänkt gå ut och gå men det bara regnar och
regnar så det är nog inte så tillfredställande. Istället får jag väl
städa (som vanligt) och hitta på nåt annat trevligt, vad
nu det ska vara. Har börjat bli sugen på att göra om mitt fynd
lite som jag hittade på loppis :D Men jag vet inte om jag har tid för det :/


Ska det bli kattungar igen?

Nu ni....

Nu ska vi se om jag kanske är tillbaka igen :) Känns som jag har fått lite lugn i kroppen nu och känner mig inte allt för belastad med "måste-göra-det-här-innan-jag-kan-göra-nånting-annat" syndromet.
Jag vet inte vad det är med mig men jag känner så för det mesta nu. Att det är nånting jag har glömt att göra eller att jag vet att jag har massor att göra och då kan jag inte koncentrera mig på nåt annat om jag inte "fixar" det andra först. Skitjobbigt, verkligen!!
Samma grej är det om jag ska åka bort, eller om jag bara ska åka till Robin eller nåt sånt. Jag kan inte lämna mitt hem i oreda och bara låta det vara. Jag måste städa och se till så att allt ligger där det ska och att det inte är stökigt, annars kan jag tamefaan inte leva :S (det här är fan illa). Kanske har jag blivit än mer pedant än jag varit förr!?



Iallafall, sedan sist. Hmm, det är ju aslängesen :O Varför går tiden så fort?

Jag kommer inte ihåg nånting före den 16 augusti. Jag har nog blivit civilagent. Eller var det senildement? Hmmm!!

Meeen:
* Vi har firat min kusin som fyllt 16 år.
* Varit och shoppat på Selånger marknad :)
* Varit i Birsta ett otal gånger och kollat på massaaaa grejer som jag vill ha...
* ....och som min pojkvän vill ha.
* Fått lägenheten, bara tanten skickar kontraktet så vi kan skriva på nå så jaevust (jag tog det av dig, IDDE!) nångång.
* Varit i Östersund på en mindre liten mysig semester med darling :D Badade på badhuset :)
* Varit på loppis, jag tror, 6 gånger. Och jag har FYNDAT!!!
* Hälsat på min kusin och hennes familj i Östersund.
* Jobbat ideellt på min boyfriends jobb =)
* Kokat saft med min mamma (mest mamma, vi smakade bara mest).
* Hälsat på min farmor och farfar.

Ja, nu kan jag inte komma på nå mer, men själv så tycker jag att det har hänt rätt så många grejer av värde den här korta perioden. Hoppas det blir mer så, det är ju alltid roligt att hitta på nya (eller gamla) spännande saker :)



Idag

Klev vi upp ca. 0800, eller iallafall jag. En annan låg ju och snarkade till nio! Sedan åkte vi lite mer norrut fast samtidigt åt öster och mot kusten, men ändå in i skogen på nåt vis.
Jaja, där grejade vi inte så mycket utan åkte senare till Härnösand då det skulle arbetas så man får lite pengar dåå.. Själv gick jag på stan och gjorde av med dom! =) Köpte goda mackor och gick till darlings jobb och hjälpte honom med arbetet där :) Jag tycker bara det är roligt jag!! :D Innan vi åkte hem köpte vi med oss lite tomatsoppa och sånt och sen åkte vi hem och myste framför tv:n med maten :) Såå gott!

Nu sitter han tydligen framför sin dator och ska spela nåt spel, jag vill ju sova jag. Men får väl ta och göra det själv då!

Godnatt och hörs!

Snart....

Jag ska snart skriva igen, bara jag får lite lugn i kroppen och tid över :)

Det finns inga ord!


Torsdag :)

Idag har jag jobbat hela dagen, då jag haft hål och och rast på schemat har jag bara suttit och ringt runt ÖVERALLT, vilket jag gjort sedan i måndags. Jag har ringt på så många olika ställen att nu vet jag inte vet vad jag har gjort överhuvudtaget + att det känns som jag har glömt någonting hela tiden! Baaaahhh!! Det har handlat om jobb, lägenheter och ungdomsmottagningar mm. Jag blir helt yr av allt ringande.

På tal om yr så jobbade jag och Linnea ihop efter lunch idag. Haha! Det är roligt som tusan men vi flamsar på som om det är vi som egentligen behöver hjälp och inte dom som vi ska hjälpa :P
Som min nya underbart roliga och coola vän själv uttryckte det så är det faktiskt ett under att vi inte glömde oss själva eller varandra hos nån gamling idag. Hahaha! :) Men det hade nog inte varit så roligt om jag hade jobbat med nån annan.

En annan sak som hon fick mig att tänka till var på det hon skrev om att livet kan ta en sån plötslig vändning innan man vet ordet av det. Man måste uppskatta det man har mer och som sagt, överraska med nåt fint. Det finns inget bättre än att få känna sig betydelsefull!  Läs hennes inlägg här: http://linneasekgkurva.blogg.se

Jag är såååå sugen på att ta min underbara älskling och flytta till en lägenhet nu :) Jag vill bo med dig! Det skulle passa så bra om jag får jobba extra där i trakterna också, så man har nära och bra.
I helgen har min moster varit så snäll och lånat ut sin lägenhet till oss så vi ska bo där en natt iallafall :) Ska bli så mysigt!!

Nu måste jag ta och packa för imorn åker jag ner och det var så passande att Linnea skulle ner till sin pojkvän också så jag kunde åka med henne istället för att sitta och trängas på ett tåg :) Skiitbra!
Hoppas bara att morgondagen går fort och utan bekymmer och att man kanske kanske kan få sluta liiite tidigare, men det kan man nog glömma!?!



Jag saknar dig hur mycket som helst nu!




Det var riktigt gulligt :)


Fyfan vilket söt unge :)



Måndag

Jag mår ganska konstigt. Vet inte vad det är. Nu mår jag iallafall väldigt illa, ska nog gräva ner mig.

1 Augusti 2008

Ny månad! Imorn börjar mitt nya liv, jag vill inte må såhär längre... Måste göra något åt min hälsa!

Imorse åkte jag ganska tidigt från min älskling för att jobba. Det var tråkigt som fan, hade ju hellre legat kvar där med honom resten av helgen :(

Sedan har jag bara jobbat och ska upp imorn igen för att jobba hela dagen och dessutom hela dagen och hela kvällen på söndag också! Suck!! Så jag måste väl gå och lägga mig snart :(