Älskling

Här har vi älskade lilltussen bara sex veckor gammal.

 

Mysisen

 

Man glömmer fortare än man tror hur liten han var.

 

Tröttisar

 

Gillade att sitta på huvudet så mössan var bra att ha :P


Jobb vänskap kärlek

Hej dagbok!

Nu var det längesedan jag skrev här. Jag är nog inte den typen som är en aktiv bloggare. Jag tänkte att jag skulle berätta vad som hänt sedan sist. Senast jag skrev var någon vecka efter vi kommit hem från Egypten i september förra året.

Jag / vi har:

* Skaffat en familjemedlem, Misse heter han.
* Jobbat på "Toys r us" i Birsta.
* Träffat en fantastisk person vid namn Paula.
* Blivit Partylite konsult.
* Börjat träna!!
* Börjat spara pengar till en utlandsresa som förmodligen ska gå till Thailand.

Ja, mer än så har jag inte hunnit med!

Misse

Jag har ju alltid velat skaffa katt. Robin har varit väldigt avig till det och sagt att han aldrig vill ha djur. Jag tror att när han såg kortet på en fem veckors Misse så ändrade han sig och gav efter. Han ångrar sig nog inte.
Misse är en helt underbar kissemiss. Han är så förståndig, gosig, busig, cool och rolig. Älskar den där katten, min bebis. Misse och Molle kommer bra överens, Misse vill ju leka såklart och det vill inte riktigt Molle men det är så skönt att de går ihop. Är så glad att jag har min lilla gosegris!

Toys r us

I höstas när jag och Robin skulle handla julklappar till hans brorsbarn var vi in på den nya leksaksaffären i Birsta. På dörren satt en lapp om att de sökte extrapersonal inför julen. Jag tänkte inte så mycket på det eftersom jag sökt en miljon jobb men inte haft så stor framgång så har jag tappat suget och lusten. Robin var på mig och sa att jag iallafall kunde lämna in mitt CV. Två dagar senare åkte jag dit med mitt CV och en vecka efter fick jag veta att jag fick jobbet. Hur glad som helst var jag och trivs där jättebra. Nu jobbar jag så mycket jag får vid behov och hoppas på sommarjobb.

Paula

Jag och Paula jobbade lite tillsammans på ICA Maxi förra sommaren och det var vid årsskiftet som vi tog kontakt igen. Började ses och gå på promenader och nu känns det som jag känt henne hela livet. Är så glad över att jag har träffat henne. Så klok och förståndig och rolig och lättsam. Älskade vän!

Partylite

Har börjat sälja Partylite. Ska prova och se hur det går. Faktiskt riktigt roligt och ett plus i kassan som kan läggas direkt till sparkontot. Kul!

Träning

Jag och Robin har börjat träna på Hälsohuset i Timrå. Känns otroligt skönt att ta upp det igen och jag mår så mycket bättre nu. Är inte trött och slö hela dagarna utan har energi över även om jag varit på en timmes rask promenad. Så glad över att Robin är med också, känns så kul :)

Thailand

Skulle ju åka dit förra året men Robin hade inga semesterdagar kvar. Nu har han sparat två veckor så vi tänkte åka till hösten. Förhoppningsvis med Paula och Anderas. Ska bli så himla roligt!!


Mer än så tänkte jag inte skriva just nu. Lägger nog upp någon bild på min underbara kisse så ni får se hur otroligt fin han är. Ha det bra!