Okoncentrerad!

Idag har jag jobbat igen, det är väldigt bra om man tänker på vad mycket mer pengar jag får nästa månad. :) Var på bageriet först och pulade bröd fulla skåpen, inte så jätteroande men men. Efter det var det Maxikök som gällde (man bjuder kunderna på diverse smakprov) och det gick ju som det gick. Jag lyckades smälta en plastburk på spisplattan! :( Men vad gör väl det egentligen?

Köpte med mig en rökt makrillfilé hem och åt den med potatis och gräddfilssås, kul att prova nåt annat en gång. :) Robin han är som vanligt lika tråkig och vill bara ha sina makaroner... Efter maten hetsåt jag ostkaka, inte bra, inte bra. Förstår inte varför jag gör sådär, vet ju själv hur fruktansvärt dåligt jag mår efteråt!!

Imorgonkväll tar vi ju tåget mot Arlanda också, undrar om vi kommer missa tåget eller inte? Jag är orolig över det där, mycket orolig! Inte har jag packat klart än heller, jag känner mig helt borta i skallen, har inte ens fattat att vi ska åka tror jag. Vet inte vad som ska packas och vet inte hur jag ska göra det, ibland är jag nog ganska omständig. Jag kan inte fokusera helt på nånting om det inte är städat i alla rum först. Som nu, nu ligger disken inne i köket och väntar, men det är det enda som är oordning här nu. Ändå kan jag inte koncentrera mig, bara för en enda skitgrej! Så jag måste helt enkelt tvinga Robin att diska så jag kan packa sen, haha!

Jaja, får se om jag skriver något imorn innan vi åker. Det är ju som sagt rätt sent vi åker så jag har ju hela dagen på mig :)

Kaos i min skalle

Har ju blivit lite smått förkyld igen.. Det började i lördags då jag och älsklingen min skulle åka och äta 2-årsmiddag på Jops inne i Sundsvall. Ont i halsen och allmänt seg liksom. Kände att jag verkligen inte hade tid att bli sjuk så jag vidtog alla åtgärder jag kunde och tror jag stoppade det så jag har nu endast lidit av fruktansvärd nästäppa. Hellre det än feber och sängliggande igen, var ju dödssjuk i somras!

I måndags när jag jobbade träffade jag Allan. :) Var säkert minst 4 år sedan jag träffade honom sist. Det var väldigt roligt att träffa honom igen. :) Idag har jag också jobbat, jobbigt med allt snorande men det gick bra. Har väldigt ont i huvudet nu men det går nog över bara jag vilar mig lite. Fick även jobb imorn och på lördag också och jag har inte en aning om hur jag ska hinna med allt nu, det är ju bara fyra dagar kvar tills vi åker.

Att göra:

* Hämta pengar på Forex
* Hemmakväll och hämta en skiva
* Jobba
* Tvätta på fredag
* Packa
* Byta linne på Gina Tricot
* Städa
* Försöka hinna träffa Emma


Ja, som sagt jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Har inte packat en endaste grej än, det är kaos i min skalle nu kan jag ju tala om!


Vad som varit och vad som skall vara

Tänkte att jag skulle försöka börja skriva lite igen, anledningen till varför det alltid slutar med att jag inte skriver alls är ju för att jag har ett väldigt ohändelserikt liv. Eller så beror det också på att jag aldrig har tid för att det händer alldeles för mycket i mitt liv, eller för att jag i slutändan helt enkelt inte orkar... Vem vet?

Iallafall så har jag jobbat på Ica Maxi i sommar, har varit ett varierande och intressant jobb. Finns såklart saker att klaga på men just nu vill jag bara ha något att göra som ger mig pengar, så jag försöker få tag i så mycket extrajobb som möjligt där.

Vi har umgåtts mycket med både min och Robins familj i sommar och har hunnit åka till Liseberg och Frösö Zoo. Gjort av med pengar på Selånger marknad, sålt en bil och varit dödsjuk. Det senare har slagit till igen nu men jag tänker inte ge vika den här gången!

Har funderat mycket på att skaffa en liten kisse också, ger lite liv åt vardagen och så. Vet inte riktigt vart Robin står i frågan men jag förstår inte varför han skulle vara emot det? Mat och vatten är ju inte jobbigt att ge och tömma lådan får väl jag göra då om han känner att han inte klarar det. :P Jag skulle iallafall väldigt gärna vilja ha en, katter är ju inte krävande heller utan de sköter ju sig själva.

Det som står på schemat härnäst är att jobba idag och på onsdag vad jag vet nu. Senare i veckan ska vi börja packa och göra oss mentalt förberedda för en utlandsresa, ska bli så härligt. :)

 

 


Sommaren 2009 i bilder








































Sådär sammanfattar jag sommaren som varit!