Var med och samla in pengar!

Uppdrag barn!

Fy faan!

Jag dör nog...

Pang!

Så var man sjuk igen då! Fattar ingenting, imorse var jag ju som vanligt förutom lite konstig i halsen. Tänkte att det kanske var för att det var kallt inatt men nu förstår man ju. Hur kan det bryta ut så jävla fort? Sitter här under täcket med pyjamasbyxor, t-shirt, tjocka strumpor, tofflor och morgonrock på det. Fyfan vad jag fryser!! Dessutom var jag ju sjuk nyss, varför igen? VARFÖR JAG??? Och jag som ska ha inskolning imorn! Helvetes jävlar!

Iallafall, idag var vi in till Timrå och skrev på papper för att jag ska kunna jobba där. Efter det så åkte vi till Birsta och dit kom mamma sen. Åt med henne och kollade i lite affärer, sedan åkte hon tåg hem så jag kunde ta bilen. Åkte sen till Härnösand och köpte en lampa, sen till Robins kompis och fikade lite. Väl där känner jag hur det bara blir värre och värre, tillslut kunde jag knappt hålla ögonen öppna när jag satt där i soffan. Då tyckte jag att det var dags att åka hem. In på coop och köpte en vitlök och smör, hem och smälla i sig lite vitlökssmör på hårdbrödmackor och fortsätta frysa som små pingvinbebisar när dom ramlar av pappans fötter!!!! (dom dör av köld)! Fan va less jag är! Men den här skiten kommer inte vinna, jag ska åka dit imorn och göra min inskolning, så det så!

Jävla skit!

Söndag

Igår var vi duktiga! Robins bil har ju krånglat en del på sistone med lampor och skit, men igår fixade han till det :) Så nu funkar allt som det ska, förutom bakluckan för den går inte att öppna :S Sedan städade vi ur den så nu är det fint!
På kvällen jobbade älskling på Olearys och då var jag hos min kusin :)

Idag har vi gjort absolut nada! Var ute och gick i skogen förut men när vi kom hem gjorde vi paj så kalorierna har inte gått någonstans! Jag hittade en lampa på blocket som jag ska hämta imorn, får se hur det blir. Funkar det inte så får vi byta, svårare än så är det inte :)

Nu ska jag försöka få med mig min nattuggla till pojkvän att sova, jag ska ju upp imorn och träffa en kvinna på kommunhuset i Timrå :)

Sov gott!

Underbara fredag!

Åååååhh vilken härlig dag! Vaknade upp med bästa älsklingen :) Satt mig och kollade på blocket och hittade ett vitrinskåp billigt och bra i Sundsvall. Ett likadant som jag har redan men jag har funderat på att ha två stycken, men det kostar ju en del. Nu fick vi det till halva priset, dock var det en liten skada i botten med det täcker man lätt :) Vilken lycka! Äntligen något till mig som inte var sålt redan. :) Vi lastade in skåpet i bilen och åkte mot Birsta, tänkte springa in på Ikea en sväng och titta om man hitta nåt praktiskt till lägenheten. Åker därifrån med världens bästa soffa! Helt underbart!!

Nu har vi köpt godis på Statoil och Robin spelar Spore :) Jag är glad idag!

Exakt en sån soffa blev det :)

Vitrinskåp :)

Ha en bra helg!

Torsdag

Igår hade jag en skönhetskväll. Hade en ansiktsmask, duschade med body scrub och gjorde en hårinpackning :) Vad len man blir av body scrub! Sedan hade jag lite pedikyr :) Behövdes på mina tånaglar kan jag säga, skulle vilja gå till en riktig pedikyrist eller vad det heter :P Men pengarna räcker inte till.

Då jag började mitt nya hälsosamma liv igårkväll gick jag ut och gick i över en timme idag. Måste försöka vara ute minst en halvtimme varje dag nu under hösten och vintern. Det kan behövas vill jag lova! Man blir mycket piggare. Hade jag bara legat inne idag hade jag förmodligen legat och sovit nu en stund för att jag var trött. Så ut och vistas i ljuset det är ett måste :)

Sen ringde jag till tjejen på kommunen och tjatade lite så jag ska träffa henne på måndag, skitbra! Jag tror faktiskt hon hade glömt att ringa tillbaka till mig :( Jag har kopierat arbetsgivarintyg och skolbetyg nu så det bara glöder om skrivaren :P

Och angående lägenheten så ska jag bara kolla upp med älskling om det är okej, ringde till han som bor där nu och vi kom överens om ett datum :) Så det ska bli kuuul :D

Ikväll åker jag med pappa när han far och jobbar, så då hoppar jag av i farten utanför darling så får jag soova med honom inatt :D Imorn blev det tydligen Härnösand på kvällen så jag har haft ångest över kläder nu men ja, skitsamma :P
Så nu är det kläder över hela sängen och förut var jag upp på vinden och hämtade en väska som jag tänkte ta istället för min bag som gått sönder :(
Då var det någon som tyckte att jag skulle stanna hemma istället :P Se själva! Nu blire duschen.



Hörs sen!

Ombyggnation!

Bygger om bloggen lite, inte klart ännu!

Sitter och tittar på Idol och jag måste medge, trodde faktiskt inte att det skulle funka när dom bytte jury så jag har liksom inte brytt mig om att kolla nåt. Men det är fan bättre nu. Så det är faktiskt kul :)

Sen ska jag ha lite mys med mig själv och duscha, smörja in hela kroppen och bara skämma bort mig :)

Så imorn åker jag nog till min älskling :D Äntligen! Efter bara 4 dagar är det tråkigt utan honom, älsklingen min. Puss på dig :)

Hörs sen!

Höstmys

Höst! Nu är det höst igen. Även om det är nästan 15 grader ute så känner man att det är sådär kyligt i luften, inte som när det är 15 grader på sommaren. Då kan det ju nästan vara skönt! Näe, nu är det höst.

     Det är faktiskt rätt mysigt :) Bara man tar tag i sig själv så är det perfekt att gå ut och gå och röra på sig. Det blir inte för varmt och inte så kallt att man får ont i både näsan och halsen när man andas.
Jag gillar nog hösten ganska mycket. Det är en mysig tid, även om man är rädd för deppressionen men den ska hålla sig undan i år!

     Den här hösten ska jag och min älskling flytta :) Jag längtar skitmycket!! Det ska bli så härligt att få vara ensamma i vårt hem, där ingen kan störa. Självklart vill vi ha besök! Alla vänner är välkomna :) Jag som älskar inredning och sånt tycker ju att det ska bli extra roligt att få inreda vårt lilla hem och köpa saker. Dock räcker inte pengarna så jättelångt alla gånger men jag väntar på att kvinnan från Timrå ska ringa mig snart angående jobb. Hon verkar dra ut på det en del, men ringer hon inte snart kommer jag ringa tillbaka och tjata!
Jag längtar iallafall jättemycket tills vi bor tillsammans, jag och min fina kille : )






Aftonbladet och Expressen. Två tidningar jag sällan köper,
gissa varför? För att det bara är skitblaskor, det de skriver
behöver inte ens vara sant. Om man nån enstaka gång
läser någon av tidningarna känns det aldrig som att det
man läser är något vettigt. Rubriker förstoras upp och
dom vill skrämma folket genom att skriva t.ex. att jorden
kommer gå under imorgon. Det var jättemånga barn och
ungdomar och säkert vuxna också för den delen, som
hade varit helt förtvivlade och haft sån ångest igår, för
att det stod ju i tidningarna att jorden skulle gå under.
Jag läser endast dagstidningar som Dagbladet eller
Sundsvalls tidning och i Dagbladet stod det iallafall
ingenting om att nån jord skulle gå under. Det var
först när min systers kompis skickade ett sms till
henne där det stod att vi skulle dö idag. Skitsnack!
Tänkte jag och kollade om det stod nåt på internet.
Mycket riktigt var det så det stod, på aftonbladet.
Om man istället läste hela artikeln så förstod man
ju att det bara som sagt var, var skitsnack. Måste då
dessa tidningar göra allt för att få folk att bli ledsna,
gripas av panik och rent utsagt få dödsångest?
Ja, tydligen. Annars tjänar de väl inga pengar?!
Allt bara handlar om pengar, jag börjar bli less på det nu!



Robin! Jag älskar dig, du är det bästa jag har.

Tisdag

Idag har jag umgåtts med Linnea och Max :) Första gången jag träffade busungen men han gillade tydligen mig. Så fort jag klivit in genom dörren och gått in i köket sa han: " Mamma, hon är min!" Haha så jävla gullig :D Så det var lyckat, var lite nervös att han skulle vara rädd för mig eller nåt men det gick ju bra :) Hjälpte till att packa ner hennes köksgrejer och så fick jag lite saker som hon skulle slänga bort. Snällt :)
Så snart flyttar dom, bara några dagar kvar. Så då får man snart komma och hälsa på där istället :) Ska bli så roligt!! Åsså flyttar ju jag och älskling snart också :) Jag längtar!

Har nyss ätit lite blåbär och äppelpaj :) Nu ska jag nog se på One tree hill eller hitta på nåt annat skoj :)

Saknar min älskling!

Hyreskontrakt

Nu har vi fått tillbaka kontraktet :) Så nu ni, vet ni aldrig när ni ser mig igen. Nu återstår bara att se när och hur vi flyttar, jag längtar jättemycket! Fast det är ju sorgligt som fan och bryta alla band med föräldrarna men dom finns ju kvar ändå :) Kommer åka hem då och då och dom får ju komma och hälsa på mig!! Det är med både sorg och stor glädje vi flyttar.

Tack för blomman älskling :)

Lördag

Igår hjälpte jag Robins mamma med att baka bullar :) Så tiden gick lite fortare än vad jag hade trott.

Undrar vad man ska hitta på idag då medans den andra halvan jobbar!!!?!?

Godmorgon!

Jaha, så då sitter man här igen. Fast i skogen, ingen bil har man så man kan ta sig nånstans och hitta på nåt. Det är 7 timmar kvar tills Robin kommer hem! Jag kommer dö av ensamhet, tristess och överskottsenergi idag. Ååååhhhnej!

Överskottsenergi!!!

Jag och Robin såg en film förut och åt blåbärspaj, jag somnade som en stock som vanligt och vi vaknade nu för en timme sen ungefär.. och då har man ju som vanligt världens överskottsenergi. Men det finns inget att göra mer än att sitta här och glo.. Jag vill ju ut och göra nåt!

Annars idag har vi bara slöat som tusan.

Vi får flytta in tidigare om vi vill också :) Får se hur det blir med det.. Vill nu :D

1590:-

Vi var faktiskt ut och gick me hundarna :) Skönt i solen! Vi har även påbörjat rensning och genomgång av alla hundra filmer och skivor som ligger överallt. Ska se om vi får nån ordning på det :)
Sedan åkte vi till Birsta igen :P och Robin köpte det sista till sin helikopter som kom idag, lite dvd-fodral och jag köpte Chailatte till oss båda :D Sedan åkte vi till min moster och kollade vad det var för fel på hennes dator, där fick vi mat och lite grejer till lägenheten :D Så jävla snällt av henne!! Slutligen åkte vi in till min faster och mina kusiner och fixade det sista på deras dator och fikade och så :)

Jag såg en datorväska på Media Markt som jag VILL ha, men den kostade sååå jävla mycket. Men jag vill fan ha den :S

En bra dag :)

Onsdag

Idag ska vi se om vi kan ta och göra lite nytta. Gå ut och gå är ett måste, så det ska vi nog se till att det blir av. Sen kanske bränna ut lite filmer från darlingens dator så det blir gjort. Sen kanske kolla på nån bil som behöver fixas och nåt sånt. :) Känns som jag kommer vara flitig idag =)


Nya grejer :)

Lite dålig bild men jag orkar inte ta om den!

Nu ska vi se lite av det jag köpt den senaste tiden :) Är mer, men jag vet inte vart jag har det och har glömt vad jag köpt och så vidareeee....

* Sängbord, Malm från IKEA
* Blomma, fått av pojkvän :)
* Kruka, Gårdsbutiken
* Svarta örngott, Åhléns
* Massageolja, Åhléns
* Band till telefonen, Telia
* Tandborstfodral, Åhléns
* Pincett, Kicks
* Godis, Gårdsbutiken
* Ljus, fått av svärmor från partylite. Har beställt en massa som kommer senare :D
* Korthållare till pojkvän, Kallings
* Komihåg tavla, Akademibokhandeln
* Del av hemmabiosystem (högtalaren) inte jag som köpt :P, BRL
* Underbara tofflor, Spa maskrosen





Chailatte, hur gott som helst!




Mina nya skor :)




Skattkistan

Det var allt för ikväll! Sov gott.

Pengar, pengar...

Dom bara rinner iväg, verkar som jag inte kan hålla i dom längre :S Förut var ju jag jätteduktig på att spara och så, men nu känns det som jag inte bryr mig längre. Jag mår inte dåligt heller av att jag slösar, känns bara mest som att jag unnar mig saker och att jag är värd det :) Hur som helst så MÅSTE jag spara framöver för nu har vi skrivit på och skickat in kontraktet på lägenheten så då när man får fasta kostnader varje månad behövs det ju finnas pengar på kontot!

Robin har ju som sagt köpt ett hemmabio-vrål-värsting-system med en 12" subwoofer som låter kalas :D Både han och jag gillar ju det här med bas så det kommer nog inte bli lätt i lägenheten :P Tänkte på att det kanske inte är så stor idé att ha en sån stor bas när man bor i lägenhet men man får väl spela på dagarna och inte på nätterna :P

Vi har varit en hel del i Birsta den senaste månaden. Älskling har handlat saker till sin helikopter och jag har köpt en massa massa olika grejer :)

Idag var vi på Spa på Södra Berget. Det var jätteskönt! Fick ett par underbara tofflor som jag aldrig kommer ta av mig!!

Nu ska vi se Prison Break och sen ska jag nog se One Tree Hill, förmodligen i min ensamhet... ÅÅåhhh vad bra det är :D

Ny månad!!

Härligt :) Ett år idag :D Igår köpte vi hemmabio, eller Robin gjorde men jag får nog lyssna jag också ;) Det levererades idag av butiken vi köpte det på :) Värsta servicen :D Så nu håller han på att koppla ihop allt och vi har möblerat om och städat :) Fiiint! Nu ska jag duscha så vi kan åka och käka sen :)

Älskar dig :D