Hallon & Blåbärsfil

Detta är nog det godaste som finns!
Jag blir aldrig less på det och det är så bra helt enkelt :D



Testa!

Tisdag

Idag har jag jobbat och slitit, har inte varit så nyttig som jag hade tänkt vara idag då jag stoppade i mig några kanelmuffins till lunch, haha!
Sen när jag kom hem och hade slutat slängde jag mig i poolen och bara njöt, la mig sedan i solen och läste en bok efter att jag och min syster hade ätit gräddstuvad pyttipanna :) Det var faktiskt skitgott! Somnade lite i solen och när man då sedan vaknar mår man ju inte direkt bäst, helt yr och varm så jag gick in och la mig en stund. Tro inte att jag somnade där heller för all del. Jo, och vaknade två timmar senare. Så nu mår jag mest bara illa och känner mig konstig.....

Ska kolla klart på Heartbreakers nu som jag försökt se i flera dagar.

Älskling, du är det bästa som finns!


    

Detta är kort från när vi badade med Delfiner på Malta för exakt en månad sen. Den 29/6-2008 :)



Jordgubbar för 10kr/liter




Världens lyckligaste sköldpadda? :)
Jag älskar den här bilden!
Jag älskar min pojkvän som stannar kvar hos mig fast jag är en satmara <3

Jag länkar...









Made by: Älskling :)


Torsdag

Idag är det fredag imorn :) Jag längtar!! Har även fixat så jag ska få sluta lite tidigare imorn så jag hinner fixa innan jag ska åka. Nu ligger jag i sängen hemma på rast, önskar den var liite längre men dagen har gått så fort så jag slutar snart ändå. :) Kanske går upp på Fränsta Festivalen och kollar en sväng senare, får se om jag orkar.



Ledig!

Skönt att vara ledig! Även om den här dagen har gått relativt bra om man bortser från allt strul på apoteket så har allt gått bra. Men när alla som haft semester kommer tillbaka och ska börja jobba är det inte roligt att sitta där som vikarie bland sura och trötta människor som inte har en aning om vad som hänt och som absolut inte vill jobba! Varför byter man inte jobb om man vantrivs så mycket? Jag tror inte att det är bra att jobba på samma jobb med samma sak i hela sitt liv. Näe, livet är för kort för nåt sånt!

Hade tänkt gå ut och gå en sväng efter jag slutat men hade så ont i huvet så det blev inget. Nu har jag ätit och då känns det lite bättre. Kanske orkar gå senare.

Imorn ska jag iallafall sooova ut!

Jag saknar dig!


                                                                                                                                                                         



Bilar och vägar....

Jag kan inte fatta varför det på en liten väg där det aldrig åker några som helst bilar i vanliga fall, ska bli just en lång jävla med bilar, som självklart också kör hur sakta som helst, när jag ska köra där!?!??? Hur kommer det sig att det alltid är rader med bilar efter vägarna och inte en bil här och en bil där? Alla kan ju inte åka ut på vägarna exakt samtidigt från samma ställe, eller? Jag fattar inte det där...

Annars har jag jobbat en sväng idag, har varit asduktig idag :) Sen har jag städat hemma och grejat. Känner mig trött, vet inte varför..

Malta 2008

Såå, ja. Nu har vi varit hemma en vecka. Känns lite tråkigt att allt ska vara så vardagligt och tråkigt men sånt är livet. Ska jobba på nu över sommaren och hoppas på ljusare tider framöver :)

Det var iallafall hur bra som helst i Malta :) Det var så härligt att vara ensamma där borta där ingen kände oss. Hade ju ingen större lust att åka hem men förhoppningsvis så åker vi snart igen :) Eller kanske hittar på nåt annat trevligt.
Jag skulle hemskt gärna vilja åka till Liseberg men det är så dyrt med bensin och sånt nu och sen ska det finnas ledig tid till det också.. Det kanske är bäst att spara pengarna ändå :/

Hur som helst så orkar jag inte dra upp allt vi gjorde utomlands men vi badade med delfiner och simmade i blå lagunen. Helt sjukt kul :D   



Min lediga dag...

Den försvann ju ganska fort! Jag har så jävla mycket saker som jag vill och måste göra. Och idag hade ju varit ett bra tillfälle att försöka få tid till det.
Men nejdå, som vanligt ringer nån jävla idiot som för övrigt inte har fattat att dom INTE ska ringa hem till mina föräldrar utan till min mobil om det är mig dom vill ha tag i, och frågar om jag inte kan jobba ikväll för "det har kört ihop sig". Vad jag har fattat så är det ett jobb på ca.20 minuter som har kommit till och det klarar dom inte av på 4 pers, utan måste ta ut en till personal. Vilka jävla knölar det finns alltså..

Igår blev jag så less på att dom inte kan ringa till MIG om det är mig dom vill ha tag i utan dom ringer på hemtelefonen, där jag inte alltid är heller, för då vet dom att det alltid är nån som svarar, så jag strök bort hemnumret från listan för att slippa just detta. Det hinner inte ens gå EN dag förrän dom gör likadant igen.
När jag var utomlands hade dom ringt hem och väckt mina föräldrar klockan sju på morgonen flera dagar och frågat om jag inte kunde jobba. FÖRBANNELSE!
Kan dom inte bara fatta att jag inte vill jobba nå jävla extra och att om dom ringer på mobilen kan jag avgöra själv om jag vill svara eller inte!!!

Så nu ska jag jobba ikväll! Kommer förmodligen få nå konstigt jobb som jag inte har en aning om vad det är, för jag börjar då alla har åkt iväg så jag har inte en chans att få fråga nåt om det skulle vara så. Plus att dom säkert kommer ge mig allt jävla skit bara för att dom själva inte vill ha det.

Det är inte en rolig arbetsplats längre, det finns ingen glädje där längre. Jag tycker bara att alla verkar less och sur och det är som flesta också. Varför kan man inte byta jobb om man vantrivs så jävla mycket.
Igår när jag kom, hade jag ju varit borta i två veckor för jag skulle utomlands. När jag kommer dit så kommer det in 3 personer när jag står där inne själv. Det var knappt så nån av dom ens sa "hej". Då börjar man fundera på om det är mig det är fel på eller om alla mår så fruktansvärt dåligt så dom inte ens kan vara lite trevliga mot andra.
Jag ska jobba sommarn ut, det jag har på schemat och inte ta på mig nåt extra om jag inte själv får välja, sen ska jag dra härifrån. Så kan dom sitta där och sura för sig själva!