Jag vill vinna!

Kissie är så generös!!

Vitlök :D

Känner mig ren och fräsch nu :) Jag vet inte om det bara är jag men när lingonveckan är här så känner jag mig så äcklig.
Tog mig iallafall en dusch, filade och skrubbade fötterna och oljade in kroppen med barnolja så jag inte blir så torr nu när temperaturen växlar så mycket. Det är bara naglarna som ska fixas så är jag fulländad :P Haha!

Jag känner mig mer och mer sjuk, men jag ska fan inte låta det komma. Har gjort potatisklyftor med fetaost, svamp och massa vitlök nu som vi ska äta med kotletter :) Hoppas det blir gott bara.. Jag vill sova, samtidigt som jag vill göra nåt. Är så sjukt rastlös, sitter bara här och hänger.. vad fan ska man hitta på?

Lilla Lisen gumman, jag vill ha dig!

Flyg er kos, baciller!!

Åkte som sagt hem i torsdags. Hämtade upp syrran i stan och åkte iväg. Gjorde inte så mycket alls, Robin fixade in lite spel till pappa på datorn och vi fikade mina fina muffins :)

Igår fyllde farfar år. Vi fick smörgåstårta, födelsedagstårta och massor med kakor och bullar. Mätt så man nästan sprack som vanligt efter det :P

Var väldigt nere ett tag men det känns bättre idag. Tror jag kommer bli sjuk, men hoppas på det bästa och försöker ignorera symtomen lite, vill inteeee!!

Justja, farmor och farfar hade tagit hand om en katt. Han var tjock! Han var gosig, slickade mig i ansiktet som en hund :O Haha, söt och go va han.  VILL HA!! :)

Vet inte vad jag ska göra idag, Robin jobbar till 4. Blir nog inte nånting speciellt alls idag, kanske en promenad?

Depp

Uppdaterar snart, så fort deppressionen lagt sig en aning :/

Tillbaka till Fränsta

Haha, ännu ett läsarrekord. Kan det vara för att jag har "visat" mig lite mer här i internetvärlden? :P

Igår var jag och min kusinis på en promenad, inte nån jättelång men det var skönt att komma ut :) Efter det så gick vi in till mig och fikade och spelade kort. Vi har hamnat i nån sån period då, spelar kort och spelar kort. Sen när man har glömt det där kan det gå nära ett år innan man kommer på att: "Justja, det var ju så kul, ska vi spela? " Haha!

Idag ska vi dra hemöver iaf. Älskade Robin kommer hem vid tolv, så ska vi åka på Mekonomen och kolla om dom har några grejer till hans bil (satans skitbilar, man ska fan va utan!!!) sen till Sundsvall och hämta syster så slipper hon åka tåg hem :)


Funderar och funderar på om jag ska beställa en slags hylla till badrummet. En såndär som man ställer bakom/ovanför toan som det är hyllor på. Tänkte att man kunde lägga handdukar där så får man undan lite från garderoben som är så jävla proppad :( Jag vet inte, den är ganska dyr också vet jag inte om det skulle bli bra. Är ju en ganska liten toalett vi har :P Ska fundera på det där, jag är sugen faktiskt!

Nä nu blir det packa och göra sig iordning. Kika lite på TV och fika nåt :) Ha det så bra alla!!

Jag skulle då inte vilja vara sopgubbe!

Sådärja! Så slog vi läsarrekord igår då :P

Idag har varit en slödag, igen kanske man ska säga. Var och hälsade på en sjuk kusin igår och imorse var det en som klagade över att han kände sig dålig så jag hoppas att han inte blir sjuk!!!
Vi gjorde en varsin omelett till frukost imorse, va längesen jag åt nåt sånt nu :) Känns som att varenda en som man pratar med nu är förkyld eller har magsjuka. Låt oss bara hoppas att man slipper själv.

Det jag brukar göra om jag känner att halsont smyger sig på är att gurgla sig med saltvatten, riktigt mycket salt. Inte bara en gång utan flera flera gånger. Har man tur och om man är ute i god tid brukar det stoppas och gå tillbaka.
Äta vitlök är ju också jättebra. Brukar pressa lite och göra vitlökssmör eller bara tugga i sig en klyfta. Det hjälper faktiskt
!

Jag har verkligen ingenting vettigt att skriva om alls. Jo, jag kom på en sak nu. Igår eller när det var, då jag skulle gå ut med soporna och gick in i det oerhörda fina soprummet vi har, så är det världens kaos där inne. Överfyllda soptunnor överallt, fullt med soppåsar och kartonger överallt på golvet och massa småskit bara. Jag blev så less. Jag har aldrig brytt mig förut men sen man jobbade med städ själv så har man börjat tänka lite mer. Jag menar, jag skulle inte vilja vara sopgubben som kommer och ska tömma kartongkärlet. Men istället för att bara ta ut tunnan och tippa den i bilen så måste han stå och rensa hela jävla rummet bara för att det bor apor i Timrå. Fyfan! Om alla tänkte så skulle det nog göra hans dag lite bättre iallafall....

Nu ska jag snart ta en promenad med min kusin :) Kul att hon frågade mig en gång, annars tycker jag att jag mest får tjata på de jag känner för att hitta på nåt. Är det så att ingen vill vara med mig egentligen eller är det jag som alltid måste ta initiativet? Hoppas inte på det första......

Ha det så bra alla! :)

Slö, slapp och likgiltig..

Vad ledsen jag blir :(

Var till arbetsförmedlingen idag, blev en promenad dit. Skönt! Som vanligt inte alls speciellt givande möte där men man måste ju så... Less jag blir.
Måste städa här igen, förstår inte vad det är för grisar som bor här. Sedan skulle jag vilja städa ur bilen lite men bara om jag får hjälp. :P Jag är slö idag, vill få så mycket gjort men orkar bara inte. Känner mig helt orkeslös.

Ska ta mig nåt att äta och lägga mig i sängen och kolla på The Hills tror jag =)

Timrå förlorade :(

Igår var väckaren ställd på åtta. Vi var dötrötta båda två men lyckades häva oss ur sängen ändå tillslut. Joel skulle komma och kolla på Robins bil som krånglar hela tiden och sedan skulle darling åka och jobba så därför var det lite bråttom.
Medan dom var ute gjorde jag mig i ordning så jag kunde följa med Joel direkt till Lagga där hans tjej skulle ha ljusparty och jag skulle vara barnvakt på kvällen.

Blev bjuden på mat på Oleary's samtidigt som vi kollade på matchen där. Åkte tillbaka till Lagga och sen skjutsa in Joel och Jessica till Timrå igen. Linda var lite ovanligt gnällig men somnade tillslut med Sannas sällskap :) Vid halv 1 åkte jag och älsklingen min hem och sov.

Idag har jag städat lite, har bara sovrummet kvar som är full med tvätt som ska plockas undan. Har duschat och fikat lite och funderar på om jag ska ta tag i bakningen idag innan ingrediensera blir gamla :P

;)

Fredag :)

Fredag igen :=) Idag vaknade vi vid 10, klev upp i lugn och ro och gjorde oss iordning. Sedan var det dags för en match i Birsta. Alltid lika jobbigt och för det mesta tråkigt. Jag gillar att handla men inte när det är så mycket folk och man är stressad. Vi fick iallafall ihop nästan allt som var tänkt vilket är skönt :)

När vi kom hem åkte Robin raka vägen på jobbet och jag somnade i soffan. Vaknade precis till tvättiden som tur var. Men snacka tvätthög. Jag orkade knappt få ner allt och jag har mer kvar som jag ska ta med nu....usch.

Jag borde dessutom diska, baka mina muffins, laga mat och se Lets Dance under tiden jag tvättar. Ibland är livet rätt stressigt ändå.

 




Men hallå?

Ojj! Igår var vi till slalombacken. Kan ju säga att det var 3 år sen jag åkte sist. Jag får iallafall JÄTTEONT av mina pjäxor :( Robin han hyrde slalomgrejer och det var första gången för honom. Han var superduktig :D Det trodde jag faktiskt inte, men han verkade ha åkt hela sitt liv. Kul var det iallafall :D

Nyss kom posten. Hur förbannad ska man behöva bli? När jag slutade på Norrlands Miljövård bad jag att få ett arbetsgivarintyg. De som har fått ett sånt vet hur de ser ut. Det står antal timmar man har jobbat, utförligt.
Jag fick första gången ett vanligt intyg bara. Där nån hade skrivit ATT jag hade jobbat där. Jag ringde såklart och sa det att jag måste ha ett riktigt arbetsgivarintyg. Det är ju en stor organisation så dom måste ju veta vad fan det är. Nu fick jag ett papper som dom har fått från skatteverket där det står hur mycket jag har TJÄNAT under perioden jag jobbade där. VAFAN!!! Är dom helt blåsta eller? Jag blir så less. Tänk om nånting kunde gå in nån gång!!!

Glass

Nu har jag länkat några av de bloggar jag följer :) Det är bara en del, men jag orkar inte skriva alla.

Idag har jag inte gjort så mycket. Handlat har vi iallafall gjort så det går knappt att stänga kylskåpet :P Köpte god glass på Lidl förut och nu mår jag illa. Lite för mycket av det goda kanske. Imorn ska jag på arbetsförmedlingen 10.00! Fy för det, jag vill inte ens dit. Tråkigt värre. Funderar på om jag ska gå och lägga mig snart, somnade i soffan förut så jag är inte lika trött längre! Skit också.

Måndag

Men fyfan va tråkigt man kan ha! Har inte varit ut på hela dan, jo jag har det. Men inte vi, vi skulle ta en promenad men det blev aldrig av. Jag har ont i huvet och är jättetrött men jag vill ut!!! Jag vill inte gå ut ensam, det är mörkt och tråkigt. Jag vill bara ut härifrån!!! Sola var också ett alternativ..

Var på arbetsförmedlingen idag, usch! Jag gillar inte det där stället, dom är så konstiga där. Och jag vill inte gå i nån jävla grupp likadan som den man kommer in och säger : - Hej! Mitt namn är Erika och jag är alkoholist.
Näe, jag önskar det var som förr.

Har städat idag iallafall och älsklingen min har hjälpt till. Duktig! Jag har också uträttad de ärenden jag kunde, så dagen har börjat bra. Det enda som fattas är lite motion i det nya livet. Men den motionen lär inte infinna sig detta dygn...skit!

Datorer är nog ändå inte så bra för själen trots allt....

Lördag

Det blev aldrig så att vi var barnvakt nångång. Får se om det blir till helgen som kommer istället kanske.
Vi blev istället bjuden på middag hos älsklingens bror och hans flickvän :D Det var jättetrevligt med god mat och dryck, jag körde ju hem, men jag vet två av oss som verkade gilla dryckerna iallafall :P Luktade och smuttade pyttelite på nån sort och dom var faktiskt gooda :D Vi åkte hem vid 2-tiden och la oss. Jätterolig kväll :)

Idag ska vi på kalas hos den andra broderns son och jag tror att det blir vi tjejer som kör idag  ;)

Än är inte veckan slut :)

Denna vecka har jag gjort mycket, jag är så stolt och glad över det :) Känns verkligen som man måste passa på att hinna med så mycket som möjligt, man vet ju aldrig vad som händer.

Måndag: Syster hade sovit över, vi var ut och gick på dagen med Robin och uträttade en massa ärenden :) Sedan åkte vi med bussen in till stan och Linn gjorde oss sällskap. Jag handlade sånt som jag tänkt göra länge och fick äntligen det gjort. Sofia åkte med tåget hem till Fränsta och jag och Linn tog bussen in till Birsta, gick omkring där lite och tillslut åkte vi hem igen. När jag kom hem hann jag inte mer än sätta mig vid datorn så var Linnea och Max utanför fönstret :) Vi gick en ganska lång sväng, sedan följde dom med upp och kikade hur vi bor :)

Tisdag: Robin vaknade och sa att: - Nu ska vi åka och köpa arbetsbyxor till mig. Sagt och gjort, vi åkte till Jula och köpte ett par från Blåkläder. Riktigt snygga :) Upp med julgranen och allt julpynt på vinden, skönt att ha det undanstökat :) På kvällen gick jag och Linn ut och gick, det blev en ganska lång promenad då också, riktigt bra OCH skönt! Robin kikade in hos dom sen när han hade slutat och vi fick fika där, blev kvar till lite före 12 :) Åkte hem och stekte lite korv och åt när pappa sedan kikade in :)

Onsdag: Usch! Tvättid klockan 7!! Upp mot min vilja och slängde in i maskinerna, gick sen upp och la mig och hann somna en halvtimme sen var det dags att gå ner igen och hänga tvätten och slänga in en till maskin :P Vilade mellan tvättningarna och fick tillslut sova från halv 10 till 12 :) Klev upp och stekte köttfärsen så den inte skulle bli gammal, duschade och gjorde mig iordning och hämtade tvätten vid halv 2 :P Haha, vår tvättid var slut 12. Men ingen hade bokat den andra tiden och vår tvätt var inte torr så jag lät den hänga. Men nån suris hade slängt ut alla våra kläder sen när Robin var ner och hämtade :(
Robin skjutsade mig till Birsta och där träffade jag Linnea och Max igen :) Vi gick omkring lite och kikade sen skjutsade hon hem mig :) Tack! Sanna kom på kvällen och vi kollade på TV och så, jag var så trött så jag var nog jättetråkig.

Torsdag: Fick skjuts in till Sundsvall där jag tog tåget hem till Fränsta. Mamma fyller år. Sofia och jag kollade på Desperate Housewives <3, sen kom mamma hem från jobbet. Grattade henne och åt middag. Farmor och farfar kom och strax därefter mormor + mostrar. Så vi fikade och åt tårta hela kvällen :) Vid 10 tiden kom Robin som hade jobbat. Och slutligen vid halv 1 kom pappa hem :P

Fredag: Vaknade vid halv 12! Framsteg, annars vaknar vi 12. HAHA! Pappa fick för sig att åka till Birsta och köpa nytt grafikkort till datorn, så jag och Robin hakade på. En snabbsväng bara, sen in och hälsade på min nyfödda tremänning, 4 dagar gammal :) Sööötis :D Dom andra tremänningarna är söta dom också :) Mormor fyller år så dit ska vi gå efter vi har ätit. Sedan blir det Let´s Dance och mys :)

Tråkigt som fan för er att läsa om min vecka i detalj, men jag mår bra av att göra saker och jag blir så glad av att jag verkligen har utnyttjat tiden den här veckan, har ju nästan inte ens haft tid att kolla på mina serier :)

Imorn kanske kanske man blir barnvakt och söndag blir det nog grillning :) Ha en trevlig helg alla!

Puss och Kram

Onsdag 14 januari

Alltså, vad har vår hyresvärd emot denna del av orten? Jag är jättetacksam att vi fick renoverat så gott som hela lägenheten men när det kommer till tvättstugan... alltså hallå? Vi lever inte på stenåldern längre. Om man går några kvarter bort och tittar in i exempelvis min fasters tvättstuga, som för övrigt har samma hyresvärd) så är den kanske 15 gånger fräschare än våran.
Vi har fortfarande det här systemet med en tavla där man får sätta in sin nyckel med sitt nummer på för att boka en tid. På Mellangatan har dom ett modernt system via vilket dom kan boka tvättid på internet. MYCKET smidigare. Dessutom har dom 3 tvättmaskiner OCH en torktumlare. Vi har endast 2 tvättmaskiner. Ska det inte vara likadant överallt? Vill man inte sträva efter att ha så många nöjda hyresgäster som möjligt? Våra hyror är i princip lika höga, jag förstår inte varför det är så stor skillnad? Jag funderar på om jag ska ta och höra efter om dom inte ska ta och göra det lite bättre för oss också, varför har dom glömt bort oss på södra?

När det var helt uppbokat i våran tvättstuga passade det så precis att faster hade tvättid då så hon sa att jag kunde komma och dela med henne. Sagt och gjort, jag hade seriöst 2 fulla tvättkorgar och hon tvättar för 3 personer. Tack vare deras 3 maskiner, torktumlaren och ett torkrum som är MYCKET bättre än vårt så hann vi tvätta allt vi hade och det mesta han torka. Hade vi delat här hade vi inte ens hunnit tvätta allt. Våra kläder torkar inte på 4 timmar i torkrummet ens. Helt värdelöst, jag är besviken!


Idag har jag hunnit tvätta (arg), varit på Birsta med Linnea :D och umgåtts med kusin Sanna :) Ska lägga oss och kolla på "Bourne Identity" snart tror jag. Skulle vara bra om man vände tillbaka dygnet....

Jag skulle verkligen vilja vara en morgonmänniska, tänk att vakna pigg klockan 7 och kunna gå ut och ta en lååång promenad. FAN va skönt det skulle vara! Nä, nu ska jag sova... Vi hörs :) Haha!


Måndagen

Givande dag! Massa ärenden uträttade och så, känns skönt att bli av med en del hängande moln. Inte nåt som var livsavgörande men ändå. Sånt som måste fixas.
Åkte med syster och kusinen in till stan och gjorde av med en massa massa pengar, onödigt :( Världens grinigaste busschaufför var det också. Jag lovar att varannan människa som klev in på bussen blev på dåligt humör efter att ha betalat bussresan. Hon var så otrevlig mot alla och liksom dumförklarade alla. Förstår inte varför man jobbar med nåt som man absolut inte trivs med, för det kan man inte göra om man är sådär otrevlig. Ska nog skriva nåt till DinTur bara för att jag blev så less.

Sen kom Linnea och Max, äntligen och hälsade på :) Det var trevligt och kul att få prata lite :)

Nu sitter vi här som vanligt vid datorerna, kanske borde sova snart.

2 Januari 2009

Jag bryr mig om dig!
Trots att jag får negativa ord och känslor tillbaka så bryr jag mig.
Jag försöker ge dig det du behöver, ge dig det du vill ha.
Jag försöker få dig att se mig, älska mig?
Det kanske är just det, gärningarna - det man gör,
som visar att vi älskar någon, tycker om någon.
Ord är egentligen meningslösa, men jag säger det ändå,
säger det för att få höra det tillbaka...
Jag försöker ta hand om dig, göra dig gott och göra det som är bra för dig, då du inte orkar själv.
Jag bryr mig om dig - för att jag älskar dig!

Det var nån tönt som hade skrivit det där.




Iallafall så spökar det här. Jag blir mer och mer övertygad! Det är ju inte Molle som ligger och fnyser med näsan, han är ju inte här? Och det är definitivt inte någon inne på vår toalett nu och spolar i kranen? Jag stängde ju dörren, varför drar det kallt på min fot?
Ja, jag tror nog på spöken. Spöken och spöken, inte såna med vitt lakan och grejer utan jag tror man kan finnas kvar efter man gått bort. Iallafall en del. Eller jag vet inte. Jag orkar inte tänka, orkar ingenting. Jag tar ju ut alla mina krafter på annat!



Har du märkt hur glad jag blir om jag får höra nåt fint? Eller bara en kram sådär, en spontankram......






1 Januari 2008

Hej och hå!

Jag ska inte klaga men fy vilken värdelös dag!

Imorn när Robin jobbar ska jag (om det inte är allt för kallt) gå ut och gå ända tills han kommer hem igen. Mår så illa av att sitta här inne och ännu värre luktar det lök i hela lägenheten nu :P Alla vet att lök också kan lukta svett. Så det var ingen trevlig doft man möttes av när man kom in genom dörren!

Just nu är det The Day After Tomorrow på Tv, har sett den en gång och kommer ihåg att den var riktigt bra, så den ska jag nog se :)

Ha ett bra år nu då allihop! :)