Det löser sig...

...ALLTID! Det är ju det jag säger. Min sambo har lite föör lätt att stressa upp sig och må dåligt om saker inte går som de ska. Det har jag full förståelse för, jag var likadan förut. Nu på sistone har jag mer blivit en som tar det som det kommer. Det ordnar sig alltid, på nåt sätt. Det är jobbigt när bilen går sönder och just då blir det lite stressigt och så men man får ta det för vad det är, man kan ju ändå inte göra det ogjort :)

Jag har blivit en mer positiv människa när det gäller såna saker och det är väl bra?


Alltså, båda bilarna är nu hela igen och pappa ska ta med min TV när han åker hem inatt. Så får vi se om den går att lagas, annars så ordnar sig väl det också!?!??

Nu ska jag träna lite här inne för mig själv. Sov gott sen allihop!

Söndag

Mornings!

Fyfan vilken kväll igår alltså. Skulle få låna en bil av en man som var på krogen. Vi skulle åka med han när han åkte hem och sedan ta hans bil så att Robin skulle ta sig till jobbet idag. Allt blev inte som man tänkt sig om man säger så, vi var hemma halv sex inatt och kunde lägga oss i sängen. Robin som skulle upp åtta igen.

Jobbigt var det iallafall!

BILjävel

Då var det snart fulländat då! Bara en sak till som ska paja nu så är dom 3... Fyfaaan...

TV JÄVEL!

Veckan som gått-

- tisdag: Var till tandläkaren hemma i Fränsta. Var helt säker på att jag hade ett hål då det ilat som tusan i den tanden bara jag druckit vatten och så. Tänkte inte så mycket på det men när jag satt i väntrummet med min pojkvän slog det mig att fan.. Om jag har hål måste jag ju laga, inte nog med att det kostar pengar så måste jag ju ta bedövning vilket betyder spruta i munnen. Fyfan, jag hatar sprutor!! Men jag hade inga hål, jag blev hur glad som helst! :) Superbra dag!!

- onsdag: Grattis syster! Fyllde 17 år :) Synd att hon gick i skolan hela dagen bara men på kvällen kom några släktingar och vi åt tårta och kakor så jag mådde så illa sen :P



Vovven min med sin nya nalle :)



Tårta :)

En mycket rolig dag :)

- torsdag: Gjorde inte ett skit.

- fredag: Klev upp vid 8 och åkte på en bilskrot. Han som jobba där är blind, men stog ändå och meckade med bilar och skulle när vi var där, montera ur en motor ur en bil :P haha! Robin fixade med bilen och åkte och jobbade. Jag gick en sväng och när jag kom hem gick tvn sönder, jävla skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- IDAG! Har inte gjort ett skit, deppat över att min tv är trasig. Skit! Ska snart åka till Willys och handla när Robin kommer hem.

Ha en bra kväll ni som får se Robinson! :(



Jag trivs inte i armén..

Jag är less på att vara den som är misslyckad. Som ingen tycker särskilt mycket om, som bara är jobbig och irriterande. Den som ingen är stolt över. Förstår väl om det är så, finns inte så mycket att vara stolt över längre. När jag gick i skolan kunde man vara stolt över att jag t.ex. hade bra betyg och var duktig i skolan. Uppmärksamheten har liksom försvunnit. Det känns som om ingen bryr sig om mig längre, inte på samma sätt iallafall. Jag är väl för gammal nu kanske, jag vet inte. Men det är inte så jag vill ha det. Isåfall kan jag lika gärna bli 100 år på en gång och dö. Det är jävligt svårt att få jobb just nu, och jag vill inte plugga nu. "Det finns inte så mycket val" kanske nån säger men jag VILL INTE!! Jag har ingen aning om vad jag skulle vilja plugga till och om man ska göra det och ta lån på 200 000 spänn måste man VILJA. Jag har verkligen kämpat för att få ett jobb, jag vet inte om det är nån som vet det. Jag sitter inte bara hemma på mitt arsle och mår bra, jag mår så jävla dåligt hela tiden. Ni kan ju tänka er själva, stressen över att inte ha några pengar.. Det är inte kul!

Dom som tycker att jag inte ska skriva hur jag känner eller mår så kan man sluta läsa nu. Jag skriver för min egen skull, för att på nåt enda sätt få ur hur det känns. Så läs inge mer om det på nåt sätt är jobbigt!


Man ska väl inte behöva gå omkring och ångra allt man gjort och vilja vara liten bebis igen? Ska man inte kunna flytta och fortfarande ha kvar "hemmet"? Jag älskar mina föräldrar och min syster och min familj och min släkt. Jag tycker om att komma hem igen och vara hemma. Men jag blir ledsen över vissa kommentarer man får när man väl är hemma. Typ som att jag inte ska komma hem och bestämma eller nåt. Inte vet jag...  Jag bryr mig iallafall exakt lika mycket om alla mina nära som förut.

Äsch, läs inte det här. Skitsamma... Jag försöker iallafall, jag försöker vara nån att tycka om!

Pannkakor

Såå, nu har jag hunnit dammsuga, gått ut med soporna, bakat nya mackor (haha) och hjälpt lillasyster med matteprov. Har nyss gjort pannkakor till oss + kusinen som också kom :) Jag gjorde amerikanska pannkakor med blåbär och hallon. Också värmde jag några fetaostknyten. Som syrran inte alls gillade, hon tycker ju inte om nånting!! :P



Äter för fulla muggar!!



Dom hann ju äta upp nästan allt innan jag knäppte så de ser inge gott ut :P


Men gott vare! Nu ska jag se hur det går för dom med matten och sen kanske kolla på nåt på Tv:n :)


LESS!!

Hur fan kan humöret svänga upp och ner med några minuters mellanrum, jag orkar inge mer!!!!

Måndag - skööönt!

Igår blev det en kortare promenad, när jag kom hem fixade jag lite tacogratäng och gjorde degen till matbrödet. Jag glömde dessvärre bort degen totalt så den står på bänken nu och har nog jäst lite väl mycket. Så jag får slänga den, synd på mjölet :/

Idag snöar det, fyfan! Samtidigt kan man inte klaga då det ändå inte går att göra nånting åt, så det är bara att finna sig i skiten om man säger så :P Måste iallafall fixa en ny deg idag, haha! Blir det inte snöstorm så kan jag gå en sväng också. Måste också plocka undan tvätten och dammsuga av lite här. Imorgon åker vi ju ner till Fränsta igen. Jag ska till tandläkaren vid två och på onsdag fyller Sofia år :) Det blir nog kul!

Ha en bra snödag!



Jag i Malta med delfinen :)



Ont i skallen

Vad ska jag göra idag? Hade varit kul att ha något att se fram emot men jag har ingenting planerat. Hade hoppats på sol från tidiga morgonen men den är inte riktigt framme än. Kanske kommer den fram om någon timme får vi hoppas :)

Har sovit dåligt inatt, usch det är jobbigt. Det är också nånting som låter med jämna mellanrum, som ett dovt brumljud kan man kanske kalla det. Det är svårt att beskriva men jag funderade igår på om det var någon ovanför oss som snarkade men det kan det knappast vara. Ljudet var kvar imorse och sen vet jag inte om nån kan snarka så enformigt :P Det är iallafall ganska irriterande, det har inte låtit sådär förut.


Jag vill vara utomlands!

Hos faster :)

Sitter hos min faster nu. Vi har varit superduperduktiga idag!

Jag fick skjuts hit vid 10 av min älskling. Ville som sagt inte kånka på all tvätt. Satt och pratade en stund med Lena och hon hade planer på att städa. Sagt och gjort, Erika som är städmänniskan nummer 1 satte igång. Och tillslut hade vi städat hela lägenheten och gjort jättefint. Vi var klara vid halv ett ungefär. Fikade lite och sedan la jag mig i solen ute på balkongen. Sanna kikade förbi en sväng också, kul att se henne. Var längesen nu :(

Klockan två hade vi tvättid, ner i källarn och börja tvätta. Gick hur bra som helst. Dom hade även satt in en ny tvättmaskin och en ny torktumlare. Sur är jag för att inte vi får nåt nytt!!!
Synd bara att alla kläder inte hann torka och att vi strulade ihop alla jävla strumpor plus att 2 av mina strumpor försvann spårlöst :(

Nu håller Lenis på att tända världens alla ljus, ska gå och hjälpa henne så att hon blir klar nångång :P Heheh he

Sedan kommer Robin och får lite mat här av min snälla faster, sedan blir det väl Robinson. SOM JAG LÄNGTAT!!!

Vi hörs!

Solen väckte mig..

Iallafall, i torsdags efter vi hade städat undan (Robin hjälpte faktiskt till helt självmant) åkte jag och Linn till Birsta, jag lämnade igen några saker på IKEA och sedan köpte jag present till min lillasyster som snart fyller år. Efter det var det bara Willys kvar, handlade lite där och sedan åkte vi hem. Hann inte mer än så då vi kom iväg så sent. Kanske var lika bra, annars brukar man ju kunna plocka på sig massa annat som man inte behöver :)
Vi såg på "Bedtime Stories" men jag somnade, var så trött så jag får se klart den en annan dag :P

Igår tog jag en riktig långpromenad, skönt det var! Kändes som vår även fast solen inte sken. Det var bart på backen och lagom varmt. Jag hade såklart lite för mycket kläder på mig men det gör ju inget. När jag kom hem badade jag samtidigt som jag såg på "Greys Anatomy" och efter det lagade jag Fetaosfyllda färsbifffar med hemmagjord potatismos och tsatsiki. Det vart jättegott :)

Idag ska jag till min faster och tvätta, hon har tvättstuga och det fanns ingen tid här. (Som vanligt!) Det gick ju så bra sist så det kanske går lika bra den här gången. Tar med mig det jag behöver tvätta så får vi se hur mycket som hinns med, det är ju såklart hennes kläder som är prio 1!




Nu ska jag göra mig klar och höra om Lena är vaken så jag kan komma med tvätten nu innan Robin åker till jobbet. Jag vill ju inte gärna kånka på 50 kilo tvätt på "stan" :P


Jag är less...

Aaaaaaaaaaaaaaaaa!! Vill bara skrika rakt ut. Jag orkar inte ha det såhär. Så jävla mycket smågrejer överallt som man inte vet var man ska göra av. Bara ligger och det blir så jävla dammigt. Jag har lessnat, orkar inte ens göra det jag tyckte om förut. Orkar inte ens städa längre....

Vill inte tvinga min sambo att göra nåt heller som han inte vill men samtidigt borde vi hjälpas åt lite.. '

Allt är så jävla jobbigt nu!!!

Torsdag redan?

Dåligt det går med skrivandet. Har väl inte så mycket att skriva nu heller men..

Kan iallafall inte sova som förut längre. Jag har aldrig haft problem med att sova eller att somna. Har alltid kunnat somna nästan när och hur och var som helst. Det är inte det som är problemet nu heller utan det är att jag vaknar mitt i natten och känner mig pigg. Inte sådär spralligt pigg utan mer som att jag har sovit klart fast ändå inte. Jag fattar inte, jag har alltid sovit hela nätterna och kunnat sova ända fram till 12-1 om jag velat det. Nu är jag vaken, klockan är inte ens halv tio och jag somnade vid halv två igår. Normalt sett hade jag sovit till elva iallafall men som sagt, jag sitter här nu och är pigg.

Det är ju visserligen superbra att jag är vaken och pigg nu. Det har jag ju alltid sagt, att jag vill vara morgonpigg och inte sova bort hela dagarna. Det skulle inte göra nåt om jag ändå bara fick sova hela natten. Jag blir så less på det här nu. Är det inte händerna som domnar bort så är det sömnproblem!


Har varit hemma i Fränsta nu sedan i söndags. Kom hem igårkväll. Har inte gjort så mycket där heller, slappat mest. Gått på promenad nån sväng, åkt lite skoter, ätit pizza, busat med vovven och hälsat på farmor och farfar. Hann även säga hej till mormor :) Jo just det! Bilen har ju låtit som världens bullermaskin nu på senaste så jag blev less på att det aldrig händer nåt och gick ut och skulle fixa biljäveln själv då! Pappa skrattade åt mig och sa: "Ska du?" Haha, men ut gick jag och efter kom både Robin och pappa. Innan dagen var slut så hade dom lagat bilfan och pappa hade bytt en trasig grej på sin bil också. Inte dåligt! :)


Har ju även loggat in på Facebook igen, vilket betyder att min profil har aktiverats igen. Får se hur länge jag stannar den här gången :P

Nu ska jag klä på mig och äta nåt kanske, sedan ut i solen?



Kom igen, nu gäller det!!

Goddag! Jag är trött!!!!!!!!!!!

Idag är det hockey, jag är så nervös, ska bli så kul :) Hoppas, hoppas att dom vinner!

Om en stund kommer min syster och en kompis till henne, måste hitta på nån middag också. Har ingen aning vad..

Jag har inte ett skit att skriva, vi får väl se om jag är glad eller ledsen när jag kommer hem ikväll. GLAD HOPPAS VI!! :)





Fredag kväll :)

Såå, idag blev det ingen sol :( Fan va tråkigt!!

Har iallafall bakat nu, så det känns skönt :) Varit ut några gången med hundarna och så. Städat undan lite men nu ser det likadant ut om inte värre.
När Robin kom hem från jobbet åkte vi direkt till Däckia och fixade nya däck till Saaben. Sedan åkte vi och lämnade tillbaka hundarna :P Det blev tomt här.

Sen börjar "Let's Dance" och jag längtar :)


IMORN ÄR DET HOCKEY!!! *PiRr i MaGen*

Fredag?

Godmorgon!

Jag är så arg så arg!!!


Solen skiner lite fram och tillbaka, hoppas den bestämmer sig för att vara framme :)
Idag måste jag baka, har ingen stor lust men jag ska göra det ändå. Måste först ut med djuren en sväng och sen städa undan lite.

Sen ska jag se "Stockholm-Arlanda", "Ugly Betty", "Greys Anatomy" och "Sveriges Värsta Bilförare". VIlken dag jag har framför mig =)

...

Jag vill vara omtyckt och saknad.....

Händelserik Onsdag

Sådär då va den här dagen över också. Timrå vann och FYFAN VA JA BLEV GLAD!! Underbart :)

Iallafall så började dagen med att jag vann. Jag skickade in ett mail till en tävling för nån vecka sedan. Tänkte bara att när det ändå inte kostar att tävla kan man ju lika gärna tävla. Så jag skickade in och tänkte inte mer på det där. Vad kom i brevinkastet idag? Jo, jag vann!! Haha! Jag blev så jävla glad. Det var inget speciellt men just det faktum att jag vann för en gångs skull :) Jag är glad!!!























Jag och älskling såg även på "Bolt", jättebra film :) Den va mycket känsloladddad så jag fick hålla mig från att börja storgrina..



Den var jättebra, enligt mig värd att se :) Ska se den igen och igen och igen oc......

Sedan var vi och hämtade hundarna som jag ska låna, kanske till på fredag om det går bra för ägarna :) Vi har haft mysigt idag, imorn ska vi ta en lång promenad!


Jag fick även lite blommor av min moster som kikade förbi en kortis :) Tack så mycket!
Nu ska jag lägga mig och kolla på antingen "Andra Avenyn" eller "Herre på täppan".

Sov så gott





Kram E

Onsdag?

Morrn!

Undrar om vaktmästaren ska komma snart, han var ju hit igår och kikade på vår dörr som inte håller tätt (hahahaha) och våra golvlister som gör hål i strumporna. Han skulle komma tillbaka sa han :/

Jag är faktiskt lite less på vädret nu. Jag brukar inte klaga så ofta och jag tycker det är kul att det kommit så mycket snö i år, det var längesen! Nu vill jag dock ha sol och bar mark, inte mer snö :( Jag har inga bra skor att gå i snö med!!

Nu ska jag äta nåt och sen vettefaaan.

Ohjaa

Jo visst hade kusinen min lust och vilja att vara med ensamma mig :) Vi gick en sväng på Coop, gjorde Kladdiskaka och åt med glass och grädde. MYYYS!! Sen kolla vi på massa nakna hockeykillar på interwebs.. Haha! Närå, men vi är ena nördar numer. Ska nog ladda hem matchen imorn om vi får hit vovvsingar, annars blire Olearys!

Nu ska jag nog snart sova, jag är trött men ändå väldigt pirrig i kroppen :D

Sov gott

Pääjärvi, jag är frälst!



Jag måste bara lägga in den här filmen jag hittade. Blir alldeles tårizZz.. Duktig kille som gjort filmen!!!


Tisdag

Ska snart sticka iväg på arbetsförmedlingen för påskrift så jag får nå pengar :) Vad ska jag göra resten av dagen då? Jag har absolut ingen aning. Tänkte iallafall ta en promenad, kanske bort till E.On en sväng. Tänkte eventuellt bjuda hit min kusin och om hon vill komma kanske vi kan ha lite myskväll. :) Nåt gott att äta kanske, men måste bli nåt nyttigt då!
Ja vi får se vad som händer, inte ens säkert att hon ha lust att komma hit heller.




Jag har hejarramsor i skallen hela tiden, sjunger jag inte på  "Ååååhhh Johan Backlund, shallalalalala Johan Baaacklund" så är det "Ställ er upp, ställ er upp, ställ er uuuupp. Ställ er upp, ställ er upp, ställ er uuuuupp. Ställ er upp, ställ er upp, ställ er uupp! Ställ er upp, STÄLL ER UPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"




Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag blir helt jävla galen snart! När jag gick till min kusin igår sjöng jag inuti mitt huvud "TIMRÅ IK ÄR DOM BÄSTA, HEJA HEJA HEJA TIMRÅ" i takt med fotstegen i snön. FYFAN!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vill se matchen imorn, jag vill se matchen imorn!!!

Kanske skriver mer sen, har ju tänkt baka sen förra veckan så jag kanske tar tag i det idag, vem vet.

Tills vidare.................................................................



JOBBA JOBBA JOOOOOBBA!!!!


Åååhh rött och vitt!!

Hur glad tror ni jag blev igår när Pär Styf fick in pucken i sudden. Jag höll på att dö av nervositet och känslan när allt bara släppte. Åh herregud!! Nu gäller det bara att vinna iallafall en av de kommande bortamatcherna. KOM IGEN!!!



Magnus Pääjärvi Svensson :)



Börja bra, eller?

Svar till Gina: Haha, pinsamt värre att alla ser en på Tv:n :P Men det är ju kul :)

Jaha, så har halva dagen gått. Jag väntar och väntar men ingenting händer. Jag ska alltid ta första steget till att göra det bättre, tänkte se vad som händer om jag inte gör det. Har väntat i två och en halv timme nu och inget har hänt och kommer väl förmodligen inte göra heller.


Det är så jävla synd!!!

Måndag

Så var det ny vecka igen. Nu är det alltså vecka 11. Tiden går, som sagt...

Vet inte hur jag ska göra idag, ska jag gå på hockey eller inte? Det kostar ju en del och jag behöver pengarna på annat håll. Samtidigt är det ju hur kul som helst, ja jag vet inte.


Sov iallafall hur konstigt som helst inatt, har drömt skitkonstiga drömmar och det måste Robin också ha gjort med tanke på vad han sa till mig :P Han kommer inte ihåg det så han måste ju ha drömt. Åååhhh, ett nytt avsnitt av "Desperate Housewives" har ju kommit nu, jag ÄÄÄÄLSKAAAR den serien, ska kolla nu :D


Wipeout

Fy fan vilket dåligt program. Stor besvikelse!

Funderar på att gå och lägga mig, är rastlös samtidigt som jag har jätteont i magen. Kan inte göra nåt annat än att sitta för då gör det ont. Nu ser jag att "Sanningens ögonblick" börjar så det ska jag nog kolla på först :)
Imorn kanske det blir hockey, måste ju heja på laget så dom vinner!!



Sov gott!

Helgen

I fredags kom det några kompisar hit. Vi såg på "Lets dance" och hade det trevligt. Gick på Olearys vid 12 men det var inte en endaste människa där. Synd! Dom kanske får lägga ner när det inte är nån som går dit överhuvudtaget. På hockeykvällarna är det ju fullsatt, men men. Vi gick hem igen, åt lite och sen somnade vi.

På lördagen slapade vi bara, jag såg på hockey (dålig match) och sen åkte vi till Robins mamma och pappa. Robin sprang in och ut till garaget och grejade med bilen, samtidigt som vi såg på film på 4:an. Åt lite glass, sen hem och slocknade i sängen direkt.

Idag vaknade vi senare än vanligt. Åt och ner i tvättstugan. Har tittat på "Herren på Täppan" och nu är det "Sverigen Värsta Bilförare" :) Har hunnit dammsuga också så nu kan jag snart slappna av igen.

Hörs senare

Filmen

Nu har jag klippt ihop det jag filmade igår. Inget märkvärdigt alls, vill bara visa hur underbart det är att vara där =)



TIMRÅ IK!!!



TIMRÅ IK ÄR DOM BÄSTA!!!

Ooohhh shit! Igår blev det såklart hockey igen :) Underbart bra att dom vann, jag blev sååååå glad.. Dessutom har jag blivit en riktigt bra medlem i klacken =) Jag drog till och med igång en ramsa - OCH ALLA HÄNGDE PÅ!!!! WIIIIIEEEEEE.


Idag kommer det folk hit. Hoppas inte grannarna blir för ledsna :P Hoppas det blir roligt, hoppas det inte blir en jättetråkig kväll! HOPPAS HOPPAS!

Ska fixa en liten video sen :D

Torsdag morgon

Uppe och rätt så pigg :) Sedan förra veckan har jag vaknat vid 9-tiden varje dag. Det är skönt faktiskt, man hinner med så mycket mer under dagen. Imorse blev jag väckt när älskling gick på jobbet men det är ändå skönare att vakna så än att vakna av väckarklockan då man MÅSTE kliva upp. Har kikat runt på lite bloggar, ser på nyheterna nu på TV (vad duktig jag är) och ska ta mig något ätbart nu.

Får se vad som händer under resten av dagen.



Mycket snöö :)

Inte så bra..

Jag har nyss tvättat fyra tröjor, tröjor som jag inte ens äger själv. Robins jobbartröjor, för hand, har jag tvättat. Själv gick han och la sig nu. Förstår om han är trött efter att ha klivit upp vid halv 5 imorse efter att ha lagt sig vid halv tolv tiden. Men jag tror mest att han gick och la sig för att han var så sur på mig för att jag hade handlat.

Var på Ikea med mamma, syster och kusin. Robin var också med ett tag tills hans kompisar kom, då drog dom iväg.
Jag köpte följande:

* Två fönsterlampor till vardagsrummet. 299:-/styck
* Ett litet bord att ha mellan soffan och fåtöljen. 199:-
* Gardiner till sovrummet. 79:- för två längder
* 2 filtar. 19:-/styck
* Stolsdynor till köket. 59:-/styck
* Handukskrok till badrummet. 19:-
* Tidningsställ. 89:-
* Spegel 49:-
 
Nåt mer var det också. För det första så var det så att jag fick pengar i inflyttningspresent av min moster, vilka jag köpte lamporna för. För det andra fick jag pengar i julklapp som jag ännu inte använt, vilka jag handlade resten för.
Det jag köpte igår betalade jag med presentkortet för så det har i princip inte försvunnit några pengar.

Ändå får jag missnöje från min andra hälfts sida, jag som var så glad för att äntligen fått lite mer "hemtrevligt" i lägenheten. Det gör mig ont, ont, ont men jag får väl lämna tillbaka alla sakerna imorgon då.

Skall även tilläggas att jag har SJUKT dåligt samvete för att jag har en mamma som ger mig i princip allt. Nej, inte allt. Men hon betalar gärna något av det jag ska handla om hon är med. Jag tackar och bugar stort, men jag vill ge tillbaka och känns som jag inte kan :( Hon tappade bort en sak idag också, en oviktig men ändå viktig sak och jag mår så dåligt för det. Hon har lagat mat nu dom här dagarna till oss och diskat och dammsugit. Betalar hockeyn till mig och har sålt mina gamla längdskidor som dom har betalat för. Men ändå fick jag pengarna. Jag uppskattar allt men jag känner mig samtidigt dum. JAG älskar att ge bort saker till andra men nu är tiderna som dom är och jag kan inte. Kan knappt köpa en liten grej till mig själv för då blir det inbördeskrig.

Blir så ledsen när jag vill att alla ska må bra och vara på bra humör, men dom inte är det. Önskar jag kunde göra alla i min närhet till positiva och glada människor. Robin var på ovanligt bra humör idag, glad och trevlig. Skojade även ganska mycket :) Men så vart det kvällen och det var inte bra längre. Tröttheten spelar väl stor roll kan jag tro men det känns som det mest var mitt fel. Fast jag inte hade gjort nånting. Hoppas bara han är på bra humör imorn, vill ju inte att han ska vara irriterad på mig när jag inte vet vad jag gjort för fel. Känns som jag gör fel hela tiden men ingen talar om för mig hur jag ska göra för att göra rätt.

Mår dåligt nu, skulle kunna börja grina... så illa är det...

Vill inte att den här kvällen ska ta slut, inte att dom ska åka hem. Jag vill inte :(

Äh. fyfan vad dåligt det här blev. Vet inte ens vad jag skriver, får skriva bättre en annan dag.

Godnatt!!!

Första delen av veckan.

Så har det gått några dagar igen sen sist jag skrev nåt här.

Igår gick min toalett sönder, eller ja. Den hakade upp sig så det rann vatten i den hela tiden och det gick inte att spola. När väl vaktmästaren kom så hade det pinsamt nog rättat till sig. Han bytte nånting ändå så det kanske slipper bli likadant igen.
Var in på Timråbo idag igen och sa till om golvlisterna och att drar från balkongdörren, så förhoppningsvis kommer han förbi och fixar det där idag. Jag känner mig så dum som är där och klagar och vill ha åtgärdat hela tiden. Men samtidigt så är det ju deras byggnad och hade det varit jag som ägt den så hade jag ju fått fixa det själv. Så det borde ju samtidigt vara bra att jag säger till. Jag betalar ju inte för värmen heller och om det hela tiden kommer in kalluft så får dom ju betala mer värme...... Ja, jag klagar säkert inte mer än nån annan :P

 I måndags var vi iaf kvar i Fränsta, var på en promenad och en sväng på apoteket. Världens bästa mamma betalar allt jag tänker köpa så har inte gjort av med nå pengar alls. När jag vinner pengar ska jag bjuda dom på en resa, så nu hoppas vi att jag vinner nångång :P Haha!
Åkte hem ganska sent på kvällen och syrran följde med hit till Timrå.

Tisdag var jag och syster i Birsta och kikade lite. Sedan hem och skynda på med kläder och grejer och åkte till Skönviksbacken med kusin och åkte lite skidor. PAIN som fan in my feet, men vad gör det? :P


Jag har ont i fötterna, därför jag låter sådär i slutet :P


Idag har jag bara varit på Arbetsförmedlingen, tog en VÄLDIGT rask promenad dit bort imorse så nån nytta har man ju iaf gjort :)

Vasaloppet

Sådärja! Daniel Tynell vann för tredje gången. Och jag kan säga att jag faktiskt är en stolt släkting :)

GRATTIS GRATTIS!!!



Bild lånad


Kika in på hans hemsida : www.danieltynell.se

End of the helg igen..

Så var det soendag igen då. Ikväll ska jag se på reprisen av "Familjen Annorlunda" det har jag bestämt =) Sitter just nu och kollar lite på Vasaloppet, spännande!!

Igår tog jag tåget hem till Fränsta. Var så fint väder och hoppades på att få åka lite skoter men det blev inte av. Spenderade kvällen mest med att spela "The Sims" med min syster. En semla och lite godis slank också ner ;) Vid middagstid kom även Robin som hade jobbat hela dagen. Han var trött och sov hela kvällen.

Mitt snorande och smärtan i halsen börjar avta mer och mer.. JIPPPPIIIEEE!!!

Vad ska vi hitta på idag måntro?