Inte så bra..

Jag har nyss tvättat fyra tröjor, tröjor som jag inte ens äger själv. Robins jobbartröjor, för hand, har jag tvättat. Själv gick han och la sig nu. Förstår om han är trött efter att ha klivit upp vid halv 5 imorse efter att ha lagt sig vid halv tolv tiden. Men jag tror mest att han gick och la sig för att han var så sur på mig för att jag hade handlat.

Var på Ikea med mamma, syster och kusin. Robin var också med ett tag tills hans kompisar kom, då drog dom iväg.
Jag köpte följande:

* Två fönsterlampor till vardagsrummet. 299:-/styck
* Ett litet bord att ha mellan soffan och fåtöljen. 199:-
* Gardiner till sovrummet. 79:- för två längder
* 2 filtar. 19:-/styck
* Stolsdynor till köket. 59:-/styck
* Handukskrok till badrummet. 19:-
* Tidningsställ. 89:-
* Spegel 49:-
 
Nåt mer var det också. För det första så var det så att jag fick pengar i inflyttningspresent av min moster, vilka jag köpte lamporna för. För det andra fick jag pengar i julklapp som jag ännu inte använt, vilka jag handlade resten för.
Det jag köpte igår betalade jag med presentkortet för så det har i princip inte försvunnit några pengar.

Ändå får jag missnöje från min andra hälfts sida, jag som var så glad för att äntligen fått lite mer "hemtrevligt" i lägenheten. Det gör mig ont, ont, ont men jag får väl lämna tillbaka alla sakerna imorgon då.

Skall även tilläggas att jag har SJUKT dåligt samvete för att jag har en mamma som ger mig i princip allt. Nej, inte allt. Men hon betalar gärna något av det jag ska handla om hon är med. Jag tackar och bugar stort, men jag vill ge tillbaka och känns som jag inte kan :( Hon tappade bort en sak idag också, en oviktig men ändå viktig sak och jag mår så dåligt för det. Hon har lagat mat nu dom här dagarna till oss och diskat och dammsugit. Betalar hockeyn till mig och har sålt mina gamla längdskidor som dom har betalat för. Men ändå fick jag pengarna. Jag uppskattar allt men jag känner mig samtidigt dum. JAG älskar att ge bort saker till andra men nu är tiderna som dom är och jag kan inte. Kan knappt köpa en liten grej till mig själv för då blir det inbördeskrig.

Blir så ledsen när jag vill att alla ska må bra och vara på bra humör, men dom inte är det. Önskar jag kunde göra alla i min närhet till positiva och glada människor. Robin var på ovanligt bra humör idag, glad och trevlig. Skojade även ganska mycket :) Men så vart det kvällen och det var inte bra längre. Tröttheten spelar väl stor roll kan jag tro men det känns som det mest var mitt fel. Fast jag inte hade gjort nånting. Hoppas bara han är på bra humör imorn, vill ju inte att han ska vara irriterad på mig när jag inte vet vad jag gjort för fel. Känns som jag gör fel hela tiden men ingen talar om för mig hur jag ska göra för att göra rätt.

Mår dåligt nu, skulle kunna börja grina... så illa är det...

Vill inte att den här kvällen ska ta slut, inte att dom ska åka hem. Jag vill inte :(

Äh. fyfan vad dåligt det här blev. Vet inte ens vad jag skriver, får skriva bättre en annan dag.

Godnatt!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fortsätt gör hemtrevligt!!Uppskattar han det inte

så gör det för din egen och ditt eget välmåendets

skull!!Alla vill vi ha det hemtrevligt!!!

2009-03-09 @ 11:25:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback