2008

Nu lämnar vi detta året bakom oss. Det bra och roliga kommer att följa med, men jag ska göra så gott jag kan för att bara glömma skiten 2008!! Nu ska vi snart kila iväg till min faster, kusiner och syster och fira in det nya året där :)

Gott Nytt År alla glada :)

Dan före...

Idag fyller Robins bror år :) Grattis!

Upp tidigt imorse, gjorde oss i ordning och for iväg mot arbetsförmedlingen. Robin passade på att klippa sig under tiden. Sen åkte vi till Birsta IGEN för att jag skulle ha en grej och vi skulle köpa ett spel :) Gick faktiskt nästan helt smärtfritt :) Åkte mot Matfors och firade födelsedagsbarnet och träffade lite folk där :) Nu är Robin på jobbet igen som vanligt och jag vet inte vad jag ska göra. Ska städa, diska, packa och greja tills imorn men jag är så trött. Tror jag sover en stund =)

God Jul

Da'n före da'n före da'n...

Var till Birsta idag för att handla klart de absolut sista. 2 julklappar och en födelsedagspresent. Tog 1.5 timme med restid och allt. Att ta sig in med bilen tog ju längst tid..

Iallafall så köpte Robin nya jeans och en ny tröja, skitsnyggt!! Jag fick en klänning i tidig julklapp av min älskling :) Känns bra nu, tänkte koka lite rörost sen och göra en paj :) Har lite tråkigt ensam men men..

God jul!

Fredagen den 19 december

Jadu, mamma och pappa är ju brun.... jag är vit. Det blev kalas igår, roligt roligt :) Nu är alla trötta. Päronen hann ju vara vaken i 2 dygn innan dom gick och la sig i natt. Syster ligger i soffan och är sjuk, Robin ligger bredvid mig och sover, sa innan han somna att han mådde dåligt. Kanske påväg att bli förkyld han också. TRÅKIGT!

Iallafall så är det kallt :D YES!! Minusgrader ute är skitbra! Funderar på om jag ska klä granen här nu kanske. :)




Fula gubbar och tanter var det där hos farmor och farfar igår!




Vintermorgon

Hade önskat mig lite kyla såhär till helgen men det verkar tina mer och mer utanför fönstren, så jävla tråkigt!
Har varit vaken sen 7 nu, va väldigt segt att vakna men jag måste ju. Har som sagt tvättstugan.. Kläderna kommer dock inte hinna torka då det är sämst torkrum här.. Måste duscha och göra mig iordning också.

Läste i tidningen att dom säljer 2 valfria Aladdin eller Paradis askar för 55kr om man är medlem på Coop. Funderar på om man ska se om man hinner vara med och få sig nån ask eller om alla gamlingar hinner utrota varenda ask.

Nu ska jag gå och väcka min pojkvän. Ha en bra helg!

Snart....

Ikväll fick jag jobba lite på hemtjänsten här i byn.
Jag känner att jag inte alls gillar det där jobbet längre, men som det är nu så måste man ju ta på sig om man kan. Hade ju egentligen tvättstugan ikväll men jag får kliva upp tidigt imorn så jag kan tvätta då.
Tiden går och det är verkligen snart jul nu....igen! Läser att det är många som stressar över det här med julklappar nu.. Jag har varit så jävla smart i år att jag har köpt klart ALLA julklappar för längesen. Tror det var förra månaden eller nåt sånt som jag/vi blev helt klar. Måste säga att det känns sååååå jävla bra!! :)

Mor och Far for ju utomlands dom. Hemma fick vi andra vara. Imorn kommer dom hem och det kommer förmodligen inte ens se lite ut som de som åkte. Då båda har en tendens att dra åt sig alla solstrålar och bli svart som en natt så kan jag bara tänka mig hur de ser ut efter 2 veckor i Dominikanska. Ska bli spännande. Dom sitter på flyget nu och kommer till Arlanda vid 8 imornbitti. :)

Imorn blir det en hektisk dag - MEN, spännande :) Först ska jag upp vid 7 för att skynda mig att tvätta lite, vid tio har vi beräknat att hinna åka iväg till Robins föräldrar för att fira hans mamma som fyller år. Vid 1 åker vi därifrån för att skynda vidare mot Fränsta där mina förlädrar anländer med tåg. Fadern fyller ju också år, samma dag så han ska vi också fira. Därefter, när allt lugnat ner sig med hemkomsten åker vi till farmor och farfar hela högen för att äta middag där. Känner på mig att jag kommer vara så jävla trött innan den kvällen är slut. Men roligt blir det :)

Ha det så bra!

8 december 2008

Idag var farmor och farfar hit och hämtade Molle, så nu är han där igen :O)
Mamma och Pappa har det bra i Dominikanska, jag vill också vara där men har man nå pengar? Nej!
Sedan gick jag till Coop och handlade och släpade hem 2 tunga kassar helt själv. Blash! Jag lagade räkgryta som vi åt när älskling kom hem från jobbet. :) Min första dag som arbetslös (igen) var faktiskt nyttig och bra ! :)

Dagens paket innehöll nagelfilar och grejer :)



Crapy bild men vafan :D



7 december 2008

Idag fick jag en handkräm i julkalendern :D



Idag har vi städat ihop och grejat. Varit ut med vovven en sväng och så. Sitter nu och spelar lite i väntan på att Robins bror med familj ska komma och hälsa på :)



6 december 2006

Gjorde typ ingenting på hela dagen. Gick en sväng bort till kusinerna på kvällen och blev kvar där :) Molle är här också.

Fick en tygpåse idag :P Kan man ha när man ska gå och handla.




 :D



5 december 2008

Idag har vi spelat och spelat :) Roligt det är!!

Annars jobbade jag bara en kortis imorse och nu är man arbetslös så ini igen. Fan också.... Ja juste, ramlade ju utav bara helv-te imorse också, ut över hela trappen som nån hade skottat (inte) så fint. Så jag kan gissa att jag kommer vara halvt förlamad imorn när jag vaknar. Gör så jävla ont redan nu... Ash! Tyck synd om mig!!

För övrigt så var det en fotfil i dagens paket :)

 


Faktiskt behövligt då jag inte har någon :)

Ska nog tröstäta lite nu, skulle ha varit på affären också men jag har inte råd att ta bilen och min kropp kan inte gå så jag vet inte, får kanske svälta ihjäl utan godis den här helgen då.. Fuck!




4 december 2008

Idag har vi hunnit med mycket! Jag har jobbat, jag och älskling har badat och solat och nu har vi precis städat klart hela lägenheten :) Funderar på om jag ska ta och betala en månad på ett spel jag inte spelat på länge... börjar klia i fingrarna nu... jag VILL!!! :D

I dagens paket var en: Tvål som doftar underbart :)










3 december 2008

I dagens paket fann vi: Duschkräm med doft av White Musk. FOR MEN? Varken jag eller Robin förstod varför, men men. Det blev ju bra ändå!

 


Åt fisk idag till middag. Robin sa: -Det kanske inte är så äckligt med fisk ändå....

Haha! Han har ju alltid gnällt på fisk och sagt att det är äckligt. Kanske jag lyckades ganska bra ändå då :)



2 december 2008

I dagens paket fanns: Body Butter med doft av Cranberry.

 


Vad för övrigt på Ikea ganska mycket idag. Blev inte ens bra med hyllan. Uscha!!



Ooops!

Så var det redan December igen! Vad tiden går fort... På ett sätt så känns det som att det nyss var förra året och jag och älskling låg i hans säng och kollade på Julkalendern, men samtidigt känns det sååå långt borta.
Jag orkar inte skriva om allt som hänt så om det är nån överhuvudtaget som läser den här bloggen så får ni fråga om ni vill veta nåt om flytten etc.

Jag fick ju en present av min kära sambo :) härom veckan.

  Hur snällt som helst :) Det är en julkalender från BodyShop där jag får ett paket varje dag fram till jul. Spännande :D

I paket nummer ett gömde sig : Duschkräm med doften "Moringa", jättegott :)

 


Skapligt spännande att se vad som döljer sig i dagens paket :)

Nu ska jag göra lite frukost. Vi hörs!