....

GÖR MIG FRISK! Jag orkar inte snora nå mer nu. Jag vill bli frisk så jag kan åka till min älskling och mysa!! Kom hem nu darling så jag iaf får veta att du lever :) Jag saknar dig!

Tisdag!

Mycket upprörd är jag här!
Alltså, jag skulle få en film och du fick en skiva att bränna ut på. Det skedde aldrig så jag skulle låna en skiva med filmer på av dig (som jag förövrigt inte har kollat på alls). Det hela slutar med att jag aldrig får någon skiva av dig tillbaka då du säger att det var så dålig kvalité så det inte gick att se på. Så jag tänker: behåll den skivan då så får vi se om jag orkar lämna tillbaka din någon gång. Månaderna gick och det hände inget så när jag städade en dag så slängde jag 2 skivor och en av dom kan ha varit din skiva.
Jag är hemskt ledsen att det blev så, men jag erbjöd ny skiva och så mycket filmer som du laddar hem kan det inte skada att ladda hem den filmen du så gärna ville se. Förlåt!
En sak som gör mig upprörd är när du drar likheter mellan mig och en viss person och säger att jag är lika slarvig. Alla som känner mig vet att jag inte är någon slarvig människa.

Du kan visst inte ge dig heller! Fattar inte vad problemet är? För helvete, säg vad filmjäveln heter så ska jag fixa det på en gång!!! Snacka om stor jävla idiot! Nu förstår jag hur du är, så som folk har beskrivit dig!

Det löste sig iallafall med det här. Man ska inte vara osams!


För övrigt så är jag sjuk, har fått nån jobbig förkylning med massa feber :( Jag brukar inte vara sjuk och det var längesen jag var det nu så jag tycker att jag kan få tycka synd om mig :P Ett tag trodde jag ärligt att jag skulle dö.. svettades som en tok och visste inte vart jag skulle ta vägen! Så jävla synd att jag skulle bli sjuk, jag som hade tänkt åka till mitt ljus, men icke. Nu får jag vänta tills på torsdag istället :(

Sov gott allesammans!

Vi saknar dig!

Grattis på födelsedagen Morfar! Idag skulle du ha fyllt 89 år. Vi saknar dig!

FYFAAN!

Okej! Nu blir jag snart helt jävla galen! För det första: Varför ska ALLT, och jag menar verkligen allt, gå åt helvete för? När man tror att saker och ting börjar ordna upp sig så kommer det upp nya ÄNNU VÄRRE saker. Jag mår så illa nu och DU äcklar mig nå så jävulskt. Jag fattar inte hur en människa som bara gör livet surt för alla andra ska få fortsätta plåga världen!? Jag blir så jävla less helt enkelt.....

För det andra: Vafaaan är det för fel med min hals? Ända sedan jag vaknade imorse har det irriterat i halsen och det har till och från känts som att jag ska spy. Är jag ovetandes gravid eller är jag helt enkelt påväg att ska bli sjuk? Eller är det kanske du som har lagt nån jävla curse över mig?!

Just nu är jag så jävla less på det mesta så jag tänker bara lägga mig och se på en film och så småningom somna om det går för HALSJÄVELN!


Älskling, jag saknar dig!! Du är mitt enda ljus!


Den femte...

Trots allt och mot alla odds har vi kommit hit. Och på något sätt tycker jag att vi kommit mycket närmare varandra och jag älskar dig mer för varje dag som går. Jag saknar dig när vi inte är tillsammans och jag kan inte få nog av dig när vi är tillsammans. Vi har gått igenom massor och jag älskar dig för att jag får vara med dig och för att du vill vara med mig!

Du och jag älskling!